Автор Тема: Турция и бъдещето ѝ, държави  (Прочетена 11109 пъти)

Bin

• Sr. Member
  • Публикации: 467
Re: Турция и бъдещето ѝ, държави
« Отговор #30 -: Юли 27, 2016, 04:05:07 pm »
Joni Parky  има в ю-туб клип от 30.12.2015 мунданна прогноза за 2016-предвижда глобални промени тръгващи от Турция,също споменава съвпада на тр.Марс с тр.Сатурн в квадрат с тр.Нептун за рисков период,дори атомен конфликт .както забелязах това подозрително съвпада със съвпада Луна/Марс в картата на Ердоган .По западна тр.Нептун му е в 2д,тронов,аз мисля ще тръгне да завладява кюрдски територии,може да е постановка да нападне дори Иран,а там работата сериозна ,стяга се за нещо сериозно несъмнено .Прогнозите й са по сидерална ведическа-там съвпада на тр.Сатурн/тр.Марс е около 15* във фиксиран знак скорпион -варготама,тоест определено събитиен .
« Последна редакция: Юли 27, 2016, 04:11:24 pm от Bin »

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #31 -: Юли 27, 2016, 04:18:04 pm »
там съвпада на тр.Сатурн/тр.Марс е около 15* във фиксиран знак скорпион -варготама,тоест определено събитиен .

Там е мястото на Антарес - една от кралските звезди, звездата на воините. И според мен би трябвало да има широк обществен резонанс, да се усети в по-глобален план.
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

Kler

• Hero Member
  • Публикации: 909
« Отговор #32 -: Юли 27, 2016, 04:24:19 pm »
може по линия на нато нещо да става. съвпадът има съвпади в картите на русия и сащ.