Автор Тема: Слънчево Затъмнение 1-ви септ. 2016г.  (Прочетена 18893 пъти)

The_One

• Hero Member
  • Публикации: 1678
Re: Слънчево Затъмнение 1-ви септ. 2016г.
« Отговор #45 -: Август 28, 2016, 10:18:16 pm »
Питаш ли ме мен, като попада в 12д върху Уран У6  :o

Вчера сутринта около 5ч 30' бях вдигнала кръвното на 180 и учестила пулса, не ми се беше случвало от ЛЗ през октомври 2013, но този път бързо се оправих, само с един леген топла вода и 20 капки прополис.

Акрукс, при теб девешкото струпване и затъмнението ще минат от 12 дом през асцендента и в 1 дом. Гледай да удържиш фронта докато излязат от 12 дом и се махнат от Уран. Поне тези планети са бързи и влиянието им ще е краткотрайно. Повтаряш си, че е само период и ще мине и това е :)
Това, което не ме убива...ще се моли да ме е убило, когато е имало възможност.

art7ess

• Hero Member
  • Публикации: 694
« Отговор #46 -: Август 29, 2016, 03:09:17 pm »
в 5д и не ми закача нищо под 3*орбис.
на 3 прави тригон с Уран(у10), Мерк(у1,2,5) и Нептун(у11) и секстил с Хирон.
на 5 градуса след личното ми новолуние.

няма да се разсърдя, ако ми изскочи работа, особено по 5-и дом.
може да си пусна и няк'ви неща на конкурси, ще видим.

Yaya

• Hero Member
  • Публикации: 1607
« Отговор #47 -: Септември 01, 2016, 11:37:58 am »
Затъмнението е в съвпад с ЮЛВ на сина ми в 1д. В момента там по дирекции е и Венерата У3 и У10. Не виждам някакви промени в областта на образованието. Слава Богу, в полусекстил е с прогресивното му Слънце, а транзитния Сатурн е в съвпад с Юпитер в 4д. Горкото, освен това затъмнение да отразява по-сериозното юркане да чете от няколко дни насам ;)
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #48 -: Септември 01, 2016, 02:36:45 pm »
И после слугинаж на Принца цял живот  ;D :57:
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

Ребека

• Hero Member
  • Публикации: 4577
« Отговор #49 -: Септември 01, 2016, 03:38:06 pm »
Ако има късмет принца може и да го гръмнат след година две  ;D

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #50 -: Септември 01, 2016, 03:41:27 pm »
На кой каквото му пише в натала... аз нямам указания за черна вдовица, а по-скоро за калугерка.  :29:
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13755
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #51 -: Септември 01, 2016, 06:01:50 pm »
Слугинаж, ръбове, няма феи. Кога ще отида на бала облечена в красива рокля и ще срещна Принца ?  :043:
в нощта срещу 1-ви ноември  :29:

Сериозно, ако ни питаш, дай си натала, че не си го спомням, може и на лични, не хапя  :012:

Магика

• Full Member
  • Публикации: 139
« Отговор #52 -: Септември 03, 2016, 08:35:18 am »
Това затъмнение е върку Дир.Сатурн на сина ми в 7Д. :017:

romantica

• Hero Member
  • Публикации: 1919
« Отговор #53 -: Септември 03, 2016, 05:00:35 pm »
При мен в 7-ми дом и даде доста напрежение, усещам го като тест за издръжливост.

При майка ми на К9 - инцидент, падна много лошо по едни стари циментови стълби. Пострада единия крак, много лошо порязване, трудно овладяхме кръвотечението :( Късно вечерта получи силно замайване и много рязка промяна в кръвното, почти ми падна в ръцете. Затъмнението е на 2гр. от съвпада с тр. СЛВ. Тр. Сатурн и тр. Марс в 12 Д.
Случи се в деня преди затъмнението, в час на Сатурн.
« Последна редакция: Септември 03, 2016, 05:04:46 pm от romantica »

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13755
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #54 -: Септември 03, 2016, 05:15:17 pm »
Затъмнението е на 2гр. от съвпада с тр. СЛВ. Тр. Сатурн и тр. Марс в 12 Д.
Случи се в деня преди затъмнението, в час на Сатурн.
Затъмнението е на 9* 21' дева, тр СЛВ 12* 42' дева, повече от 3* , а за оси е до 2*
От значение е какво аспекти прави с натални планети и куспиди. Щом при майка ти е на К9, значи на К3 има риби, по който знак е ходилото, тр Нептун У3 в 3д опозиция на СЗ , но и друго трябва да има в натала, което се е задействало.

a.l.e.n.a

• Hero Member
  • Публикации: 3410
Re: Новолуние и СЗ 1-ви септ. 2016г.
« Отговор #55 -: Септември 03, 2016, 05:16:37 pm »
При мен е към края на 6 дом. Прави квадрат към нат.Нептун и тр.Марс/Сатурн, а също и тригон с нат.Меркурий на К11 и секстил с К5. Орбисите са малко над 2 градуса, затова едва ли ще има ярки събития.  ::)

Да, ама не  :-X

Първо МЦ ми дойде значително по-рано (седмица) и то с адски кръвоизливи - събудих се в кръв и на няколко пъти цапах дрехи в следващите дни  :o Луната ми е К5 - в деня преди да заминем се оказа, че нямаме резервация  :o (несериозни мъже). Направих невъзможното, за да осигуря такава и в нощта 3 часа преди да отпътуваме, ме информираха, че пропада  :017: Тогава ме тресна и летен вирус, адски зле ми беше. За щастие - след дълги обиколки на място намерихме страхотно местенце и се стабилзирах. Бонус е, че разгледахме много места, които иначе нямаше да докоснем.

Удари ме изцяло по здравето и работата - в последния ден се изсипа адски много гадна работа, а ще съм съвсем сама в офиса. И също по 5 дом - в натала Луната е У5  в 6 дом.
Над силата е само умението да я владеем!

enigma

• Hero Member
  • Публикации: 1971
« Отговор #56 -: Септември 03, 2016, 06:08:28 pm »
Ей го ретрограда на мерка, замислих се сериозно като болен мозък кога МЦ-Медиум Цели на Алена закъснява с изливи, не така бе, хора, аз понякога и виц не мога да разбера-търся сложни формули :57:, туй е от девешките квадрати  в картата, пфу.
Една близка дева ми ги наговори как и къде и Защо не се  справям, какво да правя и ме разплака, а аз нИ рИвЪ от доста време. Най-фактично ми наговори, и не отчита че нептун е в риби и има тука нежна тънкост на емоции, щот хора сме, не роботи. Как да е-върна ме назад, аз съм или мисъл, или чувство, никога двете заедно. Бърсах сълзи и сополи зад слънчевите очила по пътя.Рестартна ми нещо,което съм скрила в килера и го не искам.
тука ще на-драсна нещо, дето премахва сексапила на фатализма при затъмненията, на мен ми харесва да го мисля по този начин:

"докато трае затъмнението и  слънцето го няма фактически-като че ли става настройване, но пъро-ИЗЧИСТВАНE  на база данни*Data base*както при рестартиране на компютъра.

Emma

• Hero Member
  • Публикации: 2844
  • Mbuki-mvuki
    • Emma и картите
« Отговор #57 -: Септември 03, 2016, 07:04:40 pm »
А, Нигме, и мен ме отнесе емоционално това затъмнение.  :08:
А заради ретро Мерк се връщам в миналото.
И не искам. А се случва. Просто... ужас. Всичко е в главата ми. Нямам търпение да се приключи с тези затъмнения. Защото ужасно преекспонирам. И съм станала една... drama queen.
А и около мен хората не са добре. Мой приятел със слънце в 10 градус на Стрелец едва спаси кожата. Не е знаел, че има язва. Тя се спукала и два дена с вътрешен кръвоизлив. Баща ми и той е със Слънце в този градус. Гледам го, че се държи. Но ми е много напрегнато.
И ревливо. Пфу... Пък имам хубави поводи за радост. Даже много хубави. Близко съм до мечти. До готини изживявания. До усет, че си вървя по пътя. Но явно имам нужда да пролея някоя катарзисна сълза.
I am naked, not unclothed but exposed…You undress me, not my skin, but my soul.

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6496
« Отговор #58 -: Септември 03, 2016, 07:14:49 pm »
Наистина ли е толкова страшно това затъмнение? Днес видях в "Уикенд", че бяха писали за него като апокалиптично, че ще донесе различни катаклизми, подобно на това през юни 2014 (имаше ли тогава такова?). Точно тогава изчезна брат ми, затова какво да очаквам от сегашното - болест или смърт на близък човек ли?

Emma

• Hero Member
  • Публикации: 2844
  • Mbuki-mvuki
    • Emma и картите
« Отговор #59 -: Септември 03, 2016, 07:25:47 pm »
Е, Весо. Зависи какво прави в картата ти. На мен ми е в 7 дом. В сходящо каре към Марс. А сега виждам, че асц на затъмнението е заковал прогресивната ми Луна. Която на свой ред е в каре с наталната ми Луна. следователно - асц на затъмнението е в каре с наталната ми Луна.
Пък да кажеш да имам поводи за рев - нямам. Все хубави неща ми се случват.
Изключвам в бизнеса, там нещата са на кантар - добро и лошо. Но обстановката в държавата е такава. Но все пак, дори там имам добри перспективи, особено за другата година.
А сама се саботирам с разни драми. Отровиха ми се нервите. Днес следобед излязох да си направя няколко подаръка. Ебати реването му направих в колата. А повод нямам. Карам и плача. И се усетих, че хич не съм в час. Поспрях малко да си освежа мислите, че ще убия някой по невнимание.

Та такива неща. Пък такива хубави неща ми се случват...  :( А аз съм ревнала като магарица, защото в главата ми е филм. Ей, чак ме е яд на мен си.
I am naked, not unclothed but exposed…You undress me, not my skin, but my soul.