Автор Тема: Натални карти - практически упражнения  (Прочетена 45368 пъти)

Ali_Lun

• Hero Member
  • Публикации: 1154
Re: Натални карти - практически упражнения
« Отговор #90 -: Ноември 05, 2016, 10:02:05 pm »
Уфф, едва издържам

Защо?
Позволи ми да разбера  - обясни ми,какво не издържаш? :)

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7914
« Отговор #91 -: Ноември 05, 2016, 10:44:01 pm »
Защо?
Позволи ми да разбера  - обясни ми,какво не издържаш? :)

Как аз да ти позволя-ти сам не си позволяваш
Колко време си тука-все мрънкаш
Младо момче, нищо градивно няма, нищо не постигаш, не напредваш
Постави си някаква цел най-накрая, може ли толкова неамбициозно и празно ежедневие
Докога мама и тате ще те дондуркат, някакви планове, нещо смислено направи

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6497
« Отговор #92 -: Ноември 05, 2016, 10:51:16 pm »
Едно време уж щеше да учи медицина. Какво стана, от мързел ли се отказа? Помня, че във форума на Вижън му предричаха, че може да стане хирург с този пълен 6 дом.

maimunka365

• Hero Member
  • Публикации: 998
« Отговор #93 -: Ноември 05, 2016, 11:00:28 pm »
Али, приеми че си в труден период.  :012: Търси подобни истории, може да откриеш нещо. Чети книги за психология, астрология. Когато тр на Плутон кацне на нат. Уран, си ти.  :012: Поне при мен беше много силен и хубав период от време.
"Най-големият враг на знанието не е незнанието, а илюзията за знание." Стивън Хокинг

delphin

• Hero Member
  • Публикации: 2019
« Отговор #94 -: Ноември 05, 2016, 11:01:19 pm »
Форумът познава и други неамбициозни и мрънкащи мъже  ;D
Има един глас, който не използва думи. Слушай!
Мевляна Руми

Veselin

• Hero Member
« Отговор #95 -: Ноември 05, 2016, 11:09:56 pm »
Не мога да разбера Papy, след като не може да търпи Ali, що не го блокира вовеки веков, все пак форумът е неин и може лесно да отстрани всеки, който не ѝ харесва?

delphin

• Hero Member
  • Публикации: 2019
« Отговор #96 -: Ноември 05, 2016, 11:12:26 pm »
Ти на сталинския принцип ли си , Весо?  :012:
Има един глас, който не използва думи. Слушай!
Мевляна Руми

Veselin

• Hero Member
« Отговор #97 -: Ноември 05, 2016, 11:14:14 pm »
Ти на сталинския принцип ли си , Весо?  :012:
Не, просто ми се струва противоречиво да се оплаква от това, че Ali постоянно се оплаква и да пише все "уф" и нищо да не прави.

Emma

• Hero Member
  • Публикации: 2844
  • Mbuki-mvuki
    • Emma и картите
« Отговор #98 -: Ноември 05, 2016, 11:15:20 pm »
И Скорпиона си има място и важност  сред другите знаци,защо да го променям? Мога ли да го променя изобщо? Стрелците... - не са ми симпатични,доста различни са,няма я тежестта при тях,като че ли всичко им е розово,например - биеш ги - те се радват... Набий Скорпион,предай Скорпион,прояви несправедливост към Скорпион,прояви неуважение,подигравай се със Скорпион - и чакай той да ти прости... :) Ще те убие,ще се изгаври с трупа ти,няма дори да имаш труп - ще те хвърли на лешоядите(стига да събере сили,за да може да го направи всичко това) и накрая ще каже - Малко му беше!!!
Защо е така ли? Защото Скорпионът си има Доверие(тоест си е имал),има си Искреност,има Добри чувства,Откровен е,Открит е,Мисли доброто,Прям е - не прикрива нищо,Държи на Приятели и всичко,За него Хората в живота му значат много - при него или си му приятел или враг,трети вариант няма,И сега - отгоре на всичко това ТИ иди и го ПРЕДАЙ,иди и го ИЗМАМИ,иди и ПРОЯВИ НЕУВАЖЕНИЕ,иди и го ИЗМАМИ,иди и се ПОДИГРАЙ,иди и говори ЗАД ГЪРБА МУ... Е... Кой е Виновен? Как ще изплати вината си? Ще трябва да Усети Скорпионската Емоция... Или ще трябва да Усети Божията подкрепа към Скорпиона!

Скорпионът в теб е едно завидно Его. Да ме прощаваш, но тази фиксираност в изброените качества на скорпионите е породена от най-обикновена форма на притежание. Не от човеколюбие... към другите.
Заради това и желанието за отмъщение. Не от усещането, че си загубил близък, а заради едното достойнство и чест.

Положителното е, че цялата тази енергия може да бъде градивна в добри ръце.

Не прикрива нищо и Скорпион - за някой друг ли пишеш?  :57: Да, не прикрива, но за другите. Себе си държи в пълна тъмнина. Няма нужда да си говорим простотии, тук голяма част са осмодомни и плутонови. Знаем си номерцата.  :85:

Онази част с агресивната психопатия я има, нея не отричам.

Къде си чеша пръстите, ще наливаме от пусто в празно. Транзитен Марс ми квадратва Плутона, явно заради това. Но обещавам да не паля трупове, нито да викам лешоядите.  :012:
I am naked, not unclothed but exposed…You undress me, not my skin, but my soul.

maimunka365

• Hero Member
« Отговор #99 -: Ноември 05, 2016, 11:16:51 pm »
А защо трябва да се блокира някой, само защото не ти харесва. Има правила, които той спазва, така че... Освен това тук във форума, всеки объркан, включително и аз, получава конструктивна критика. За мен е много полезна, предполагам и за него.
« Последна редакция: Ноември 05, 2016, 11:20:23 pm от maimunka365 »
"Най-големият враг на знанието не е незнанието, а илюзията за знание." Стивън Хокинг

maimunka365

• Hero Member
« Отговор #100 -: Ноември 05, 2016, 11:31:23 pm »
Транзит на Плутон през 8-ми дом, хич не е лесен. Минала съм го и бих казала, че това са най-екстремните ми години. Бурни емоции, които трудно овладяваш, но и много врагове, които преди са ти били приятели. Проблеми с родителите, които стигаха до крайности. Моя приятелка сега преживява тр. на Плутон в 12-ти.  Неможе да се справи. Иска помощ от психиатри. Мисли за смърт и обстоятелства, които я притискат, променят се в посока на най-големите и страхове.
« Последна редакция: Ноември 05, 2016, 11:37:14 pm от maimunka365 »

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7914
« Отговор #101 -: Ноември 05, 2016, 11:36:46 pm »
Форумът познава и други неамбициозни и мрънкащи мъже  ;D

Аххх... :banghead:
Коя съм аз, че да съдя
И все пак понякога изкушението е толкова голямо

enigma

• Hero Member
  • Публикации: 1971
« Отговор #102 -: Ноември 06, 2016, 12:24:28 am »
Съвсем с учебно-лечебна цел да питам за вашия опит-всички мои познати скорпиони, 9 от 10 са предадени от някого. Провокирана от изливите тук, питах друг такъв,и стигнах до същи извод като Емма-его и притежание,онзи човек не говори с детето си, то в момент на гняв, слабост, го натопило пред познати, които май не струват твърде, той повече  е предаден, по-малко може да прости на кръвта си....Трети живее за да дойде момент да отмъсти на учителка дето казала на детето, че е ниско, ами ,такова е но е с изящна костна структура и тяло, и той сега отглежда едно миризливо вкиснато-ферментирало отмъщение, пръдливо едно такова.....
.Та, ние, останалите, и нас, логично ни предават, но не правим от това ТЕМАТА НА ЖИВОТА СИ.
 Аз много харесвам скорпиони-еволюирали, " без Дороти" ;) каз Алф, хаха :012:
Обаче мен само скорпиони са ме предавали, странно, та в една каца с чудни медове и един от тях да капне-аз винаги имам едно наум , май им нямам доверие....просто взаимно тайно сме си нащрек, а това не е доверие. Самата дума доверие идва от вяра, ама като най-обичаш себе си, вяра на друг не хващаш, и......пак те предават, хаха като семантика е ориентирана към-извън себе си, на друг, Но човекът тук си има на себе се.... :57:

Ще потривам после, отново се вързаха хора как и аз на енергопиенето, грешка!
« Последна редакция: Ноември 06, 2016, 12:40:20 am от enigma »

Emma

• Hero Member
  • Публикации: 2844
  • Mbuki-mvuki
    • Emma и картите
« Отговор #103 -: Ноември 06, 2016, 12:49:22 am »
Нигме, интересното е, че с жените сякаш не е така. Или аз не съм попадала баш на такива индивиди.
Имам 5 жени - 2 от тях много близки приятелки, които са стелиумни скорпионки. Мой набор. Моята везнищина се е крепнала в Скорпион.
Е, ами не са такива. И не са. И това си е. Изключвам едната, която е с Асц Скорпион и Юпитер на Асц, Луна на Дсц.
Тя определено е от този тип - трудна за живеене, трудна за следване, трудна за всичко. Има страховита енергия и думите й хващат ред, магьосница. И е със стелиум в 12 дом. Меркурий анаретен във Везни, но в съвпад с Плутон и Сатурн. Тя е от тези вампирични скорпиони - определено.
Но другите не са такива.

Другата опасна скорпионка е с Венера, Меркурий, Нептун, Слънце и Марс в Скорпион. Слънцето на Асц, първите от стелиума в 12 дом. Рядко мил човек, с много благородна професия - лекар е. Но тук играе Нептун голяма роля, както и 12 дом.

Разликата между двете е безкрайна, несъвместими. Но първата сама е направила избор и е предпочела да е по низките страсти скорпионови - във всеки аспект.

В компанията ми има още 2 скорпионки, не бих казала, че са ми приятелки. Но са хора, на които мога да разчитам - няма го това скорпионското жлъчно в тях. Но и двете са преживели големи изпитания. То ли да е махнало отровата. Нептуновата скорпионка също е имала големи катаклизми.
I am naked, not unclothed but exposed…You undress me, not my skin, but my soul.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #104 -: Ноември 06, 2016, 01:10:16 am »
Не мога да разбера Papy, след като не може да търпи Ali, що не го блокира вовеки веков, все пак форумът е неин и може лесно да отстрани всеки, който не ѝ харесва?

Все пак не може всички да са толкова успели и съвършени, трябва и някой да се откроява за контраст  :85:
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui