Автор Тема: Натални карти - практически упражнения  (Прочетена 45310 пъти)

delphin

• Hero Member
  • Публикации: 2019
Re: Натални карти - практически упражнения
« Отговор #165 -: Януари 02, 2017, 04:37:58 pm »
Хигиенистка е, недовършено висше заради студентска любов, бебенце, и така....има нещо, което не очаквах с такава карта в личния й живот, затова питах вие как виждате нещата там.

Агресивна ли е?
Има един глас, който не използва думи. Слушай!
Мевляна Руми

Uran

• Hero Member
  • Публикации: 2538
« Отговор #166 -: Януари 02, 2017, 04:40:34 pm »
Агресивна ли е?
Аз щях да питам дали има белези или операции.  :012: Може и лунички.
п.п.В голяма институция ли е чистачка? Карето на Сатурн към планетите в козирог/11 дом, може да дава тези спънки. Картата има потенциал и не знам защо не е имало, досега, обрат а-ла- "Москва не вярва на сълзи".
« Последна редакция: Януари 02, 2017, 04:46:00 pm от Uran »

Корея

• Hero Member
  • Публикации: 2120
« Отговор #167 -: Януари 02, 2017, 05:17:55 pm »
Много интересна карта.
Заради Марс на Ац човек може да си помисли, че е агресивна, пие, пробивна и т.н., но понеже е във Водолей, да речем, че просто е много енергична. Светилата и те в 11-ти дом, може да е отдадена на някаква кауза, ама пък са сатурнови и то в квадрат със Сатурн. Юпитер в 7-ми, мисля си, че е човек, който общува доста и е добре приет от другите.Там има и Нептун- трудни връзки, разочароващи.
Може би търси финансова сигурност във връзките си.
Много глупости написах, но ми се струва,че е свестен човек, умен и справящ се с предизвикателствата.
От малките радости в живота
човек може да си сглоби едно съвсем прилично щастие...

enigma

• Hero Member
  • Публикации: 1971
« Отговор #168 -: Януари 02, 2017, 08:39:24 pm »
Ще отговоря по-късно.
Нещо за връзки и брак, има ли, няма ли ,как е там?

delphin

• Hero Member
« Отговор #169 -: Януари 02, 2017, 08:49:52 pm »
Ще отговоря по-късно.

Не е безпроблемно. Най-важните сигниикатори на връзките са хванати в тао-квадрат - У7 Слънце, в квадратура към Уран, У АСЦ в 7 дом и диспозитора си Сатурн, който е зле поставен в Овен, трудно изразяващ огъня и поради факта че е единствена планета в него.
Марс, диспозитор на Сатурн също е единствена планета в стихия въздух и на жената сигурно й е трудно да общува, да изразява това, което харесва и да балансира себе си като личност по квадратурата Венера/Марс. Като резултат може да попада в екстремни ситуации или да провокира такива.
Мевляна Руми

strelicka

• Hero Member
  • Публикации: 3110
« Отговор #170 -: Януари 02, 2017, 08:58:33 pm »
съжителство да,брак тцъ
У1 и 7 Уран-Слънце в каре
СЛВ Овен и диспозитор Марс на Асц.-е орисана сама да се бори и издържа в живота
не ми се мисли какво е преживяла когато тр.Плутон е минал през Слънце-Меркурий -Луна
случило ли се е нещо с бившия тогава,или с родителите
У7 съвпад с У4 и У8 привлича суицидни партньори каре У12 Сатурн с психични проблеми
« Последна редакция: Януари 02, 2017, 09:11:02 pm от strelicka »

Uran

• Hero Member
« Отговор #171 -: Януари 02, 2017, 08:59:54 pm »
Ще отговоря по-късно.
С К7 във фиксиран знак не бих заложила на много бракове. Връзки- романтични, според мен, не липсват и се случват покрай служебни ангажименти- У5 и У6 са един и същ и се намират в 11 дом.

Happy58

• Гост
« Отговор #172 -: Януари 02, 2017, 09:40:22 pm »
Енигма, прочете ли първия ми коментар ..... това за възрастта на партньора е само вероятност.

delphin

• Hero Member
« Отговор #173 -: Януари 02, 2017, 09:41:53 pm »
Три брака, казваш...  То за да стигне до три брака все нещо не й е било тамън и я е боло и по Уран в 7 дом и всички напрегнати аспекти към Слънцето и слабата Луна. Но дали заключената подвижна Дева е дала толкова бракове?  :017:
Слънцето и стелиума в уранов дом, може би също са някаква предпоставка.
« Последна редакция: Януари 02, 2017, 09:43:24 pm от delphin »
Мевляна Руми

Happy58

• Гост
« Отговор #174 -: Януари 02, 2017, 09:47:14 pm »
.........................
Хепи, знаеш ли при смесено силно влияние на сатурн и уран в картата, понякога по възрастта на пратньорите можем да определим, че в случая  нейната болка във връзките е по сатурн, не е нахранила още квдратурата от диспозитор в падение към новолунният стелиум, един вид не узряла за уран. Нволунието е в 11 дом, да водолейски, но.... Партньорите не са по-млади. Няма как да знаем човекът как реагира на енергията на планетите, докато сам не разкаже, тя не говори, увърта засега.
............................

аз пък не разбрах, какво искаш да ми кажеш :) - аз толкова сложно ли си говоря с теб  :57:

дадох мнение на база цифри, не планети - и то защото помислих, че дамата има проблем, .... ще изтрия излишното

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #175 -: Януари 02, 2017, 09:49:09 pm »
Да, ето това е шокиращото, има 3 брака.ТРИ, нищо лошо, но някак картата не го обещава.

За повече бракове и разводи бих мръднала часа малко по–рано, с около минутка или две. Гледано по фиксирания Зодиак, Асцендентът е точно на границата. В навамша с този час вариантът е или един брак с последвал развод, или несполучлив, труден, с проблеми. Ако се измести около минута по–рано, има тенденция за повече брачни и интимни партньори. Независимо от бройката, във връзките си не е особено щастлива. Партньорите не успяват да запълнят вътрешната празнота и неудовлетвореност.

Всъщност тя е съвсем на границата, броени секунди. Не би следвало да е родена по–късно, ако искаме да обясним трите брака. Навамша е доста красноречива. Но ако часът мръдне по–късно, не бих предположила чак такова изобилие от възможности за брак. По–скоро за свободни връзки, без формализиране и афиширане.

« Последна редакция: Януари 02, 2017, 10:01:12 pm от Lilla »
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

enigma

• Hero Member
« Отговор #176 -: Януари 02, 2017, 09:54:07 pm »
аз пък не разбрах, какво искаш да ми кажеш :) - аз толкова сложно ли си говоря с теб  :57:

дадох мнение на база цифри, не планети - и то защото помислих, че дамата има проблем, .... ще изтрия излишното
Чакай, чакай, Хепи, права си. Тя дамата  се хлъзна по рибешки някак,,има нещо, сега се покри откъм разговори, транзитният ретромерк й се върти в 12 слънчев дом, не е готова да погледне вътре в себе си. Малко знам, трябва да я разнищя.
А нали знаеш, че така говоря, че само аз се разбирам, не ми е лесно и на мен :).
Нека получа повече инфо, ще споделя. Така е, слага каруца пред кон, защото доминантите са сатурнови и нептунови. По първата нещо не се е получило, а сатурн е неумолим, та бяга по нептун.Ще споделя, само да доразбера.
« Последна редакция: Януари 02, 2017, 10:00:12 pm от enigma »

enigma

• Hero Member
« Отговор #177 -: Януари 02, 2017, 10:09:20 pm »
Енигма, прочете ли първия ми коментар ..... това за възрастта на партньора е само вероятност.
[/quo

Хепи четох, нека да получа повече информация, Предполагам както Лили че марс е повече 12 домен, не с овенски профил, тук Корея ме наведе на това, тенкс.
А знаете  ли кое всъщност още ме шокира? Нали на Ръшман се залага по  алгоритъм за брой бракове. Ами слънце какво апликира тук за три брака, аджеба :57:?
« Последна редакция: Януари 02, 2017, 10:11:38 pm от enigma »

Uran

• Hero Member
« Отговор #178 -: Януари 02, 2017, 10:26:48 pm »
Работи във световна държавна "фирма", световна военна организация, започва с Н на български, абревиатурата е с големи букви, сега разбрах, значи марс си остава 12 -домен повече, там политиката на фирмата е повече-конфиденциална.
Извинявайте, май не помагам за ваши познания. Но сте добри, всяка от вас каквото е казала, оказва се,че е е вярно.
Kaртата й има данни за работа в голяма организация. В този смисъл ми беше по- интересно с какво се занимава нежели- бракове. Все пак, стелиумът там- 7 дом, барабар с Юпитер, си е казал думата, независимо от фиксирания знак на кусписа.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #179 -: Януари 02, 2017, 10:32:21 pm »
Според мен жената се чувства ок с многото си бракове, при нея обаче себелюбието е по–изразено. Вътрешно е неспокойна, не е в мир със себе си и е трудна опция за дългосрочен партньор. Освен ако не попадне на някой темерут. Голяма част от брачните си проблеми вероятно сама е инициирала. Любовчийка, но с егоистичен и себелюбив маниер. Липсва адекватна емоционална връзка и диалогичност с партньорите в живота, а оттам и усещане за удовлетворяващ семеен живот.
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui