Диспозиторите на всички участници в затъмнението са Меркурий и Юпитер.
В съвпад и почти анаретни, един от тях даже ретрограден.
Съмнявам се това затъмнение да води до наистина ново начало. А по-скоро връщане до по-стари идеи, които са по-простички, семпли.
По Нептун и Сатурн в конфигурацията - явно съвсем ще дойде нуждата от изясняване кое е постижимо, с кои фантазии сме попрекалили.
А за здравеопазването - твърде вероятно ми се вижда по-трудно да се диагностицират заболявания. Да има подвеждащи симптоми, които да не спомагат адекватно лечение.
За мен това затъмнение акцентира квадрата на Сатурн и Нептун. И необходимостта да вземаме решения във връзка с очакванията, надеждите, кое е истинско, кое е струвало усилията ни. По-скоро да се изясним със себе си до каква степен сме се заблуждавали.
При мен е в 7 дом. И в аспект към нодалната ми ос - тригон/секстил. В секстил към Юпитера ми у11, съу10 в 9 дом. И в сходящ квадрат към Марс съу2. Макар 6 градуса да ми се виждат малко множко, но пък и друг път затъмненията с голям орбис са ми носили събития.
Имам и почти марсов възврат тогава.
И ако долавям добре тенденциите на предстоящото затъмнение, на преден план ми идват въпросителни относно всякакви партньорства. В деловите партньорства е много зле. Имам чувството, че всички се опитват да изтрещяват и да си показват магариите, възможностите да мамят, лъжат, да се скатават. Малко патова ситуация. Нито съм в положение да режа тези връзки, нито съм в положение да ги търпя. :57:
Та така, взаимно ще се надцакваме. Кой колкото издържи.
Да се надяваме, че ще вземе да ми изкристализира къде да насоча вниманието си, кое си струва повече.
Има и една друга тенденция, която просто ме изумява. Да се чуди някой как да използва твои успехи и връзки, а в същото време и как да те цака. Хем да ти изяде гърненцето с мед, хем да ти го счупи после.
Но пък това показва съвсем нагледно текущите тенденции на прекалена вяра и самоизмама, неяснота и големи очаквания. Но всичко на фона на това, че няма връзка с действителността, реалността(Сатурн). И като гледам какви семки ще сеят сега - на знакови карета към важни планети. Само се чудя какви плодове ще берат на лунното затъмнение в средата на септември, когато каретата стават абсолютно точни и правят нелицеприятни конфигурации. :57:
Сеир да има.