Лила не симпатизира особено на смарагд респективно на мненията й.
Рептил, логично как ще "наместиш" близнаци родени през пет минути ?
Мен ми е интересно, дали при проявлението на характерите на всички близнаци има нещо общо. Да си приличат като две капки вода или да са диаметрално противоположни.
Е, и пет минути дават разлика, хайде сега. Като за натална карта не са от свръхголямо значение, но като тръгнеш в посока прогностика, изведнъж се оказват съществени. Затова и споменах, че по-скоро дадени случки в живота наместват хората, наталът е начална даденост. Иначе — споменахме терми, вероятно и с додекатемории бих си поиграл. Също и с тези, които са 13-та хармонична карта (декатримории?) — те уж са същата техника, но делението е една идея по-логично, доколкото няма дупки между знаците. Но закачането на единия близнак за АЦ, а другия за ДЦ не ми допада. Лили даже уцели защо (извън личните си предпочитания) — с три или четири бебета какво правим?
Де да знам, ти как би подходила?
А, и още едно допълнение. Сещам се за едни мои съученици от преди двадесетина години. Външно си приличаха много, но имаше същата разлика в характера, единият беше по-интровертен и като цяло по-приятен, другият екстроверт, по-активен, по-пробивен.