Лили, извинявай ама не мисля, че някой търси тук да му наливат знания на кило. Когато споменах да споделяне и даване, имах предвид по-коро за разбиране и насока чрез астрологичните знания, не снасяне на теоретични пространни изложения. Ти напоследък все подскачаш (и не само ти) колко много знаеш, на какво високо ниво си, плебса не е заслужил височайшото ти благоволение, все използвани се чувствате някои.
В крайна сметка и ти не успя да си прогнозираш добре нещата покрай онова дело миналата година.
На вас някакъв проблем ли са ви чуждите знания? Изглежда така, сякаш ви докарват болезнени гърчове.
В интерес на истината и някои юристи успяха с безплатните си съвети /вярвам, че са били добронамерени/ сериозно да ме подведат и да ме пратят в девета глуха. А аз като човек, който няма нужния ценз в тази област, повярвах и се хванах за това като за спасителна сламка. Изводът какъв е - трябва повече да се чете и изследва реалната практика - юридическа и астрологична. Между другото, в съда ни се изсмяха, когато го изтъкнахме в своя защита.
/правя си извода и за адвокатката - стелиумна Везна, обърна си мнението на 180 градуса/
А коя от вас е в състояние обективно да си тълкува хороскопа? Спрямо своята карта и аз не съм обективна и съм го казвала неведнъж. Тук огромният проблем е, че тръгват да интерпретират чужди хороскопи, без да имат нужното знание и разбиране за своите собствени.
Пък още по-забавно е да гледам как хора, при които не съм забелязала много да дават от себе си, да сочат с пръст и да говорят за безкористно споделяне на хора, които много са се раздавали. И това ако не е патологично проективно поведение, не знам как да го нарека.
А проблемът какъв е - според мен е глобален, не само форумен. Когато от едно кранче е текло, та текло и изведнъж решиш леко да го регулираш, всички дето се бяха наредили на поилката, започват да ти скачат с обвинения.
Обаче все на лично и субективно го обръщате, просто не можете да се откъснете от тоя пуст манталитет. Какво общо има моето дело с форума? И къде съм заявила, че съм супер профи астролог и мога да гарантирам 100% познаваемост?
Ами, вярно е горепосоченото - има ли драма, интрига, веднага се включват. Все това се търси - да е лично и скандално. Затова в по-интересните практически теми теми има най-слабо участие.