Моят път е свързан със служене на други хора, само така мога да постигна някакъв успех и лична удовлетвореност. АК е екзалтирала ретро Венера, намира се в 6 дом заедно със Слънцето и Меркурий. В 10 дом също имам ретроградна планета /Сатурн/, която предполага такава позиция в живота. Венера и Сатурн са планетите с най-бавна скорост в моята карта, като и двете са ретроградни Когато си разгледах картата по ведическа система, ми стана ясен смисълът на всички досегашни кариерни несполуки, те просто са били "невидимата ръка", която ме е водила към осъзнаване на мисията, целта на това прераждане. Изключително добре се справям в професии, които са свързани с обслужване, помощ, подкрепа, съветване - там "светя" и съм забелязвана, оценявана. За сметка на това показателите за публичност, /само/изтъкване, видимост и светски успехи куцат. На мен ми е дадено да светя сред хора с проблеми, несгоди, имащи нужда от адекватна помощ и съвет. Нямам амбиции да светя в обществото. Имала съм периоди, през които съм била обзета от светски амбиции, и колкото повече съм драпала нагоре, към реализация в социума или някоя корпоративна структура, толкова повече удари под кръста съм получавала в лицето на обкръжението. Но така също трупаш опитност и в дълбочина опознаваш човешката природа, което е изключително ценен дар.
Не е никак излишно да си знаеш истинската мисия в живота, спестяваш си доста главоблъсканици. Друг е въпросът, че повечето хора много трудно го приемат, особено когато не е свързано с техните най-силни амбиции и желания. Понякога предполага точно обратното на това, към което неистово драпаш, но поне ти става ясно защо се появяват повтарящи се ситуации и все нацелваш греда. За егото обаче действа като бръснач, доста болезнено изживяване.