Така, мисля, че това ми е любимата тема :012:
Като един горд асцендент Стрелец няма място, където не бих отишла. К9 е Дева, а в самия дом си имам и един Марс. У4 в девети, У9 в единайсти. У9 е Меркурий в Стрелец. Личи си, че имам бая мерак за пътешестване :012:
Първите места, по които се запалих като малка бяха САЩ и Египет. За САЩ не съм сигурна дали е, защото съм дете на 90-те и беше невероятно идеализирана държава (по време на транзита на Сатурн през слънчевия ми знак тези идеали рухнаха
), но винаги съм имала огромен интерес. Египет - отново голямо привличане, имам чувството, че съм водила предишен живот там.
С езиците винаги ми е било лесно - с Луна в Близнаци, Меркурий в Стрелец и Юпитер в трети. Английският беше първият език, който научих, може да се каже, че го говоря свободно, обаче той е лесен език и не го броя :012: Сега уча френски и японски - френският ми е много лесен. Немският го знам от училище, това е и първият и единствен език, с които не мога да се спогодя :/ Просто имам някакви предубреждения към него. Искам да науча португалски, латински, санскрит, древноегипетски (голям афинитет към мъртвите езици нещо
), няма да откажа и някой скандинавски.
Местата за които най-много мечтая са Франция, САЩ, Япония, Сингапур, Бора Бора, Бразилия, Чили, Холандия, Египет, Дубай, Непал иии да взема да се спра, че накрая ще изредя половината държави и пак ще съм изтървала някоя. :012:
Като гледам дадените на предната страница знаци, голяма любов към държавите и градовете със същия знак като моя на К9 - Египет, Лос Анджелис, Париж. И към държавите с Рак изпитвам любов, което ме озадачава леко, тъй като Рак не е знак на нито един куспид, както и на нито една планета или точка от наталната ми карта. Да се чуди човек :012: