Алена, а не мислиш ли, че приключвайки едно, спонтанно ще си провокирана да инициираш нещо друго алтернативно в периода-да проверим тенденцията на това как ще се " измъкне", вмъкнатия знак Овен ?
При мен огненото е много изразено - голям огнен тригон - с участието на светило и двата У1, ъглов Марс. Затова съм си мислила, че за баланс в картата, за да няма преагряне - Овен е интерсептиран, за да по-потиснат и Марс е ретрограден. Енергия насочена навътре към мен, скрит потенциал, който да бъде извен при нужда. Нещо, като резерви, акумулатори.
Сега идеята ти ми допада - този потенциал да бъде изкаран наяве (и вкаран в действие) от Уранова провокация. Опозиционната ос: Марс/Уран срещу Юпитер е в много точен секстил/тригон към наталната ос ИЦ/МС - та може да имам събитийност по отношение работата, защото в 10 дом оре Сатурн - на 3 градуса от Слънцето (У6) и предстои скоро да се обърне. Много ми е тегаво на работа, много ми е "не добре" и искам да взривя всичко в настоящото положение и камък върху камък да не остане, но се удържам от импулсивни действия, все още на здравия разум му се чува думата. Може би нещо ще ме провокира да изляза от статуквото.
На конкретната дата (27,02) снощи разбрах, че семейно сме канени на едно събитие. Ама не ми се вярва там да има инцидент. С голямо вълнение очаквам датата, заради приключването в клиниката. Надявам се да не излязат скрити лимонки там