Благодаря ви, хора. :38: :58:
Аз пак ще кажа, че много се чудех дали да споделя. Веднъж си затрих мнението. Съвсем скоро ме обвиниха в расистка, ксенофоб. И така нататък. Стана ми мъчно. Подозирах, че може да има подобни мнения, ако се прехласна силно по обяснението за тази книга. Защото на някои хора много им боде българското, по-хубаво им е чуждото.
А мен не ме боде. На мен ми харесва. Но истината е, че книгата не е за българското, не е патриотична. Това е книга за магията.
Делфи, няма нищо случайно, което да ти се случва. :08:
Откакто я чета, само магия има около мен. То и без това ми се случват чудеса и магични неща. Но сега съвсем. Мисля си, че толкова много хора изведнъж сложиха от силицата си, от интереса си. Че някак тази магия, която се е предавала по нашите земи от уста на уста, тя бликна много силно. За онези, които имат чувствителни сетива. И бликна, за да покаже, че я има все още.
Аз наистина се радвам, че първи тираж се изкупи за 5 дена. И думите на седмодомието ми, че освен мен, може би още 15-20 човека ще си купят тази книга - беше ми някак обезкуражително.
Но това не е така. :08:
Днес направих един ритуал. Беше ми важно. Какво да ви кажа... голяма магия стана. :engel016: :engel016: :engel016: