Автор Тема: Магия и книги  (Прочетена 31756 пъти)

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7914
Re: Магия и книги
« Отговор #75 -: Декември 13, 2016, 01:29:26 pm »
А ти да не би да получаваш горещи молби някого да махнат, да блокират? Аз не бих паднала толкова ниско – да искам да бъде остранен човек, който не се съгласява с мен и не ме кефи.

А това да не би да е опит за интрига?
Както и да е, не ми отговаряй

Едни хора умряха в едно село, колко семейства са без покрив в тоя студ, наближава Коледа
А тука...помия
Никой участник не може да е готин, това ми е мнението

Ali_Lun

• Hero Member
  • Публикации: 1154
« Отговор #76 -: Декември 13, 2016, 01:32:58 pm »

Едни хора умряха в едно село, колко семейства са без покрив в тоя студ, наближава Коледа
А тука...помия
Никой участник не може да е готин, това ми е мнението

Дракониада си беше готина - да си имаме уважението! :012:

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #77 -: Декември 13, 2016, 01:33:19 pm »

Просто въпрос, съвсем неангажиращ.

Както и да е, твърде долнопробно ми е да искам някой да бъде премахнат. Някой, който не ме устройва.

Моите добринки ги правя по друг начин. Трябва ли да бия тъпан какво правя?

Да организираме благотворителен коледен базар. Какво ще продаваме?  :017:

Мен не ме бива в ръцете, в сръчността – не мога да плета, да шия, да бродирам и да правя сувенири.

« Последна редакция: Декември 13, 2016, 01:36:14 pm от Lilla »
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

Ребека

• Hero Member
  • Публикации: 4577
« Отговор #78 -: Декември 13, 2016, 02:32:15 pm »
Малей глей кво нещо Ема май има имен ден днес като чели съм чела че е Женя и точно днес като си правим лов на вещици с гаргамелско парти чета ча имен ден имали 5 жестоко изтезавани мъченици единият обесен и провесен с главата надолу като Обесения в таро и Жени имали имен ден Това е магия и синхроничност Честит празник ако имаш Ема!  :012: Светите мъченици Евстратий, Авксентий, Евгений, Мардарий и Орест живели по времето на императорите Диоклетиан и Максимиан. Тогава християните били преследвани и жестоко измъчвани.
Те били публично умъртвени пред очите на всички християни заради любовта им към Бога. Презвитер Авксентий бил посечен с меч, Евгений - жестоко убит, а после Мардарий бил обесен с главата надолу и подпалван с огън.

Имен ден празнуват: Евгений, Евгения, Жени, Женя, Адам.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #79 -: Декември 13, 2016, 02:38:51 pm »
А за Света Великомъченица Лилия никъде ли не се споменава? Набутах се аз с това модерно нехристиянско име. Една мъченица няма, която да ми е адашка! Не ви ща вашите цветници! Сега на Жана дАрк мога да се направя – девица в стоманена броня. Ще си направя ритуал по подновяване в свещено езеро под лунна светлина. И само да съм видяла воайор някъде, ще има бой с тризъбеца на Артемида! Ще го вкаменя клетника с магическото си горгонско око!

Ребека

• Hero Member
« Отговор #80 -: Декември 13, 2016, 02:47:52 pm »
А за Света Великомъченица Лилия никъде ли не се споменава? -НЯма ти ще си първата  :D Иначе кво ривеш в Индия сичко Лотос затуй ти пасва индийската Кали има венчета от лилии освен черепен гердан с резачка Като не ти пасва христянсвото приеми култа към Мария Магдалена -св граал и лилията-може туй да празнуваш  :012:

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #81 -: Декември 13, 2016, 02:51:14 pm »
Нямам против никакви култове и магии, само да не ми пълнят главата с цитати и заучени фрази, които реално не изповядват като философия и постъпки в живота.

Ребека

• Hero Member
« Отговор #82 -: Декември 13, 2016, 03:19:06 pm »
Евала момичета, все едно сте изкарали курс за машинописки стенографки -не мога да смогна. Поощрявам избълването като акт на лечебно освобождение, защото е факт, че тенденциите от последните 15 години на благата усмивка, премълчаването, прегръдката на юда, напъна да гo играеш духовен, винаги мил и сияен, разболя много хора и рухнаха под тежестта на собственият си официален образ -накой болест, други се самоубиха.. И на мен като на енергиен вампир ми става готино забавно ,като се завихри скандалче-гледам като на детска игра и терапия , Пък може и вампирец да съм- не обичам чесън  :012: Винаги съм харесвала пречистващият ефект на скандалчетата и разрушението  А Лили може да бъде велик хуморист  :012: Хареса ми патардията благо ми е като на истински вампир :012:
« Последна редакция: Декември 13, 2016, 03:21:56 pm от Ребека »

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #83 -: Декември 13, 2016, 04:01:26 pm »
А Лили може да бъде велик хуморист  :012:

С теб по хуморизъм не си и помислям да се меря!  ;D  :57:

Сега се сетих за един бисер от колежка, на пръв поглед интелигентно момиче от провинцията. Беше тръгнала да чете поредицата на Куелю, когато му дойде модата. И в един превод Анатол Франс го писа като Анатол Франция.  :043:
« Последна редакция: Декември 13, 2016, 04:31:59 pm от Lilla »

enigma

• Hero Member
  • Публикации: 1971
« Отговор #84 -: Декември 13, 2016, 06:21:11 pm »
Честно казано, много се изложихте и се изложихме, момичета, мили момичета.
https://www.youtube.com/watch?v=aT8jLTHADpc
Не е лесно да си жена, изборът е наш.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #85 -: Декември 13, 2016, 06:22:49 pm »
Не е лесно да си жена, изборът е наш.

Не е лесно да си жена по бг ширини, никак не е лесно. Жалко!  :(

enigma

• Hero Member
« Отговор #86 -: Декември 13, 2016, 06:34:00 pm »
Не е лесно да си жена по бг ширини, никак не е лесно. Жалко!  :(
Лили, а по твоите национални ширини как
Лесно е да маркираме територия, осирайки я. Не е лично , а по УкраJна как е, Лили? ТУк ми е Родина, то ми е СВЕТИНЯ,пизбляд, не така, моля те, не ми обиждай националното . Знам, за берьозката по Есенин, виждаш ли, изнамерих мяхгкия знак.  Ти не намираш една благодарност към съдба, а а говориш за Хроники.

enigma

• Hero Member
« Отговор #87 -: Декември 13, 2016, 06:45:06 pm »
Живея по Мокрите ширини, от мокрите по Дунава съм, никога не сме делили хората по националност и по територия, някакъв нептунизъм е явно.харесваме и разбираме всички готини хора , теб какъв ПМС те хванал , не знам.

enigma

• Hero Member
« Отговор #88 -: Декември 13, 2016, 06:51:34 pm »
Ребекси, от злобката ти, разбирам, че повече си неизлекувана, нежели кадърна.
Нищо лично, заслужаваш по-добро, но то зависи от теб.
Плутоня е проблем, не дядо ти.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #89 -: Декември 13, 2016, 06:53:55 pm »
Нигме, не съм виновна, че са кухи. За гена не отговарям. Жал ми е.  :(

Обаче елементаримзЪт си личи, пак го подкараха националистично, патриотично. Чудя се българският мъж толкова ли е прост, че да търпи такива долнопробни посредствени манипулации?

Цитат
теб какъв ПМС те хванал , не знам.

Нигме, честно казано, не си следя цикъла, бе! Даже не знам кога ще ми идва, но ми идва редовно. Това има ли някакво значение? Аз разплодна крава ли съм за размножаване? Да задържа с дете един мъж или с това,че му гледам децата? Не съм толкова изпаднала бе, мога и сама да се издържам.

« Последна редакция: Декември 13, 2016, 07:07:03 pm от Lilla »