добре дошла
акрукс, фирмата си е ок ... проблемът определено не е при тях, на всяка една транспортна фирма можеше да се случи.
мерси, Хепи, мислех да ти се обадя за кафе, но отложих за по-нататък, че пак ще имам път към столицата към края на месеца
а фирмата- има какво още да се желае- например на 12-ти като пристигнах, от межд. автогара отивам на междуградската, на тяхното гише гледам 4разписанието, че има автобус за моя град в 8ч., поглеждам си часовника на ръката, който показва 7 и нещо и искам един билет, а продавачката казва, че има за 10ч. и 30', аз не се усещам, че часовникът ми е на евро време, а по бг време е 8ч и 20' и смотолевих "няма ли по-рано от 10,30ч?", а тя троснато - " има и други фирми, да не е само нашата", аз- " имам карта за вашата фирма" , на което малко смекчи тона и ме обслужи що-годе нормално
После в автобуса, малко след като минахме виадукта и тунела след него, спряхме в малко градче или селище, не разбрах кое е, но пътниците се изнервиха, че не знаят за какво стоим , чакаме ли някого и т.н. Шофьорът каза накрая, че чака да му се обадят и кажат какво да прави, че автобусът бил нов, нещо на дисплея му пишело на испански, а той не разбирал какво пише и дали има някакъв проблем. Оказа се, че няма проблем, рестартира уреда на таблото и тръгнахме, но караше много бавно и внимателно, което пък ме държа на тръни през цялото време, дали все пак всичко е наред с автобуса. И на другия ден хукнах по задачи, не бях гледала новини, малко след 12ч през нощта, срещу 14-ти, видях какво се е случило и изтръпнах- чета заглавията и не мога да повярвам. Иначе- да, инциденти е имало с автобуси и на други фирми, то всеки ден има по пътищата инциденти- дали ще е пътник в кола, микробус или автобус, все е трагедия- погубен е невинен човешки живот, заради нечия грешка, в случая на шофьорката на колата, извадила от пътя автобуса