Автор Тема: Къде е "шанса" в картата  (Прочетена 39193 пъти)

strelicka

• Hero Member
  • Публикации: 3110
Re: Къде е "шанса" в картата
« Отговор #75 -: Февруари 24, 2017, 03:29:05 pm »
ето още един роден на лунно затъмнение, подвижни светила на нодалната и квадратирани от тр.сатурн стрелец,с диспозитор юпи ретро във везни
роден 16.09.1997  избегнал правосъдието година и осем месеца
перигринест ретрограден  юпитер съвпад уран вд.каре венера скорпион- ако това е шанса
сл.затъмнение в неделя му е близо до луната ,прави т-каре с нат.плутон стрелец и меркурий в дева,плутон е на върха
неаспектиран ретрограден сатурн с диспозитор марс скорпион ,нещо като аз съм от недосегаемите

https://petel.bg/Sin-na-politsay-i-zhurnalistka-obvinen-za-ubiystvoto-na-Georgi-v-Borisovata-gradina--obzor-__195549
« Последна редакция: Февруари 24, 2017, 03:45:35 pm от strelicka »

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #76 -: Февруари 24, 2017, 03:33:09 pm »
Някои от малки се научават на тарикатлък, а ако могат да ползват връзките на мама и тати, така минават между капките.

Да, има нещо при новолунните и затъмнените – там, където друг ще изгърми, те ще минат незабелязани. А при пълнолунните се получава по–активен резонанс със средата, особено ако са публични личности.
« Последна редакция: Февруари 24, 2017, 03:39:00 pm от Lilla »
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

sirius

• Full Member
  • Публикации: 126
« Отговор #77 -: Февруари 24, 2017, 03:45:03 pm »
Май имаше затъмнение на 16.09.2015.

Ребека

• Hero Member
  • Публикации: 4571
« Отговор #78 -: Февруари 24, 2017, 04:22:29 pm »
Това е картата на момчето без час. Беше ми интересно какви са предпоставките за възмездие, разплащане ,"кармични" движения някви .Първо ми се набива, без да съм гледала обстойно  квадрата  на Сатурн към Слънцето и точната опозиция  на тр Хирон су Слънцето му .Възможно е да е роден по пълнолуние или поне луната му да е в по-точна опозиция към Слънцето в Дева . За лунните възли-ясно скоро са минали и са го задействали няколко затъмнения Сигурно има и други кармични индикатори .

Ребека

• Hero Member
« Отговор #79 -: Февруари 24, 2017, 04:31:18 pm »
Абе и този не е баш по темата ,ама от сутринта стои картата да я погледна и видях, че е" подобна"- роден е няколко дни след примера на Рени от първата карта, съответно има същата" манна" небесна-Венера/ Юпитер/ Слънце в Телец опозе Уран. Починал е днес май, тв водещ-Роро . Всъщност това което най-ме впечатли са критичните градуси на Венера и Слънце-прогресивни Ахаа да влязат в рак и айде -по живо по здраво .
« Последна редакция: Февруари 24, 2017, 04:34:08 pm от Ребека »

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7914
« Отговор #80 -: Февруари 24, 2017, 05:36:26 pm »
Слънце/кету са измъчена работа

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #81 -: Февруари 24, 2017, 05:39:42 pm »
Ето още една новолунна. Шансове е имало – буквално са ѝ падали от небето или друг ги е поднасял на тепсия, от нея се е искало само да се възползва. Много често и поради благоприятно стечение на обстоятелствата в нейна полза.

Има много интересна съдба. Два пъти емигрира, в различни държави. Преди това потъваше в пороци, алкохолизъм и инерция. От оня тип жени, които след като се окопитят и си стъпят на краката, веднагически забравят за твоето съществуване и как са яли от ръката ти.

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7914
« Отговор #82 -: Февруари 24, 2017, 05:46:12 pm »
С прецесия тя има рецепция венера/юпитер, венера й идва в първи, що да няма шансове
Пък и би трябвало да е симпатяга, ако не и повече

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #83 -: Февруари 24, 2017, 05:49:07 pm »
Пък и би трябвало да е симпатяга, ако не и повече

Точно така – много привлекателен сладникав външен вид и е много чаровна, магнетична. При това е изключително добър актьор, има харизма, вродена артистичност. Но и лъже много, разказва небивалици. С двуличието ѝ се сблъсках на по–късен етап – все едно друг човек гледаш, а се познавахме от няколко години. По Сатурн към Луната и Меркурий, тя и накшатрата на АС е такава. Беше сърцето на компанията, някак успяваше да сплоти хората, но и интрижки въртеше, особено ако набележи някого за "жертва". Тя и горната е от същата компания. Хвани едната, удари другата.
« Последна редакция: Февруари 24, 2017, 05:50:45 pm от Lilla »

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13745
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #84 -: Февруари 24, 2017, 08:03:05 pm »
Акрукс, има ли изявена доминанта Марс/ 1-ви дом- Везни/ опозиции в картата, като в тях да участва Луна, щом е наранено дясно око,  на дъщеря ти и същите в аспект  Сатурн, Уран ?
Асц , К12, Плутон, Меркурий, Марс , Слънце- скорпион, като последното е в края на 11д.
Уран и Нептун козирог във 2д, Сатурн също е там, но в 1-вия градус на водолей

akruks

• Hero Member
« Отговор #85 -: Февруари 24, 2017, 08:16:04 pm »
Първо ми се набива, без да съм гледала обстойно  квадрата  на Сатурн към Слънцето и точната опозиция  на тр Хирон су Слънцето му .
Сатурн 18* овен , Слънцето 23* дева, Хирон 1* скорпион- къде видя споменатите аспекти?

на мен пък ми се наби в очите Лилит на СЛВ и СЛънцето
Лилит в Дева
Внутренняя буря эмоций, незащищенность от конфликтов, тенденция к критическому самоанализу. Самовыражение в извращенной чувствительности. Могут проявляться мелочность, жадность, склочность, цинизм. 

Ребека

• Hero Member
« Отговор #86 -: Февруари 24, 2017, 08:24:09 pm »
Транзитни Сатурн и Хирон  сега +лунни възли .

akruks

• Hero Member
« Отговор #87 -: Февруари 24, 2017, 09:17:45 pm »
Транзитни Сатурн и Хирон  сега +лунни възли .
аааа, ми така кажи де... русо съм  :)

месалина

• Забрана за виждане
  • Full Member
  • *
  • Публикации: 225
« Отговор #88 -: Февруари 25, 2017, 02:54:10 am »
По картите на Ребека ;
По първата карта
на 12 март има  Лунация в съвпад със Слънцето. Пълнолунието е в градус на Слънцето и нодалната ос.
Дали не са възможни обрати? Дали не е замесен и брат му? Дали няма и други , които да носят вина?

По втората карта Сатурн в знак на Луната - рак.

strelicka

• Hero Member
  • Публикации: 3110
« Отговор #89 -: Февруари 25, 2017, 08:17:53 am »
Абе и този не е баш по темата ,ама от сутринта стои картата да я погледна и видях, че е" подобна"- роден е няколко дни след примера на Рени от първата карта, съответно има същата" манна" небесна-Венера/ Юпитер/ Слънце в Телец опозе Уран. Починал е днес май, тв водещ-Роро . Всъщност това което най-ме впечатли са критичните градуси на Венера и Слънце-прогресивни Ахаа да влязат в рак и айде -по живо по здраво .
Бог да го прости, Роро!

Венера тронова държи светилата,и енергията на цялата карта се излива в нея,като изключим меркурий,ма е ретро
и точно на тр.тригон на Плутон към Слънцето,прогресивен марс точно каре нат.слънце,.лунното затъмнение на 11.02.2017 е на три градуса съвпад с прогр.марс,активира карето,
тр.сатурн опозиционира пр.съвпад слънце- венера в последен анаретен критичен градус близнаци,на бетелгейзе,
белодробна недостатъчност- ретро меркурий близнаци опозе Нептун,СЗ на 26.02 -прави т.каре с тях,сд меркурий съвпад марс/сатурн
грип, висока температура тр.марс/уран овен квадратират нат.марс-сатурн в рак

Венера, в случая е интересна,съвпад неподв.звезда Хамал,с негативното действие на Марс/Сатурн съвпад,той си го има същия по рождение, Хамал съвпад Венера дава слабо здраве
Венера/Юпитер/ЮЛВ са връх, на йод с Плутон /Нептун,втори негатив, пръста сочи към тях,те двете водят до прекаляване,крайности,телеца е храната,сладко, венера е любовтта,в опозе на уран,трудно контролирани,не е доживял -уранова опозиция

"С йода е сложно –не можеш лесно да осъзнаеш от какво идват проблемите ти,нито как да ги разрешиш,изглежда сякаш съдбата застава срещу теб отново и отново,отрязва възможностите ти и можеш само пасивно да натрупваш знания,ресурси.Йода има способност да държи човека в капан,в патова ситуация и това може да продължи понякога прекалено дълго-резултатът е объркване,стрес,вътрешна несигурност,понякога материална нестабилност и куп противоречеви емоции.Понякога човек чувства това непрекъснато,но не му се струва достатъчно важно за да се занимава с проблемите,понякога мисли,че ще може да ги подмине и упорито се опитва да направи това,често хората с йод сами не разбират защо реагират по този начин,много често се нуждаят от много повече време за да разберат сами себе си"
и понеже темата е шанса на пръв поглед страхотния съвпад венера-юпитер -слънце телец върху нодалната ,в йод и диспозитора венера съвпад хамал вече не е супер шанс,зависи и къде е в картата и какво управлява
« Последна редакция: Февруари 25, 2017, 10:33:24 am от strelicka »