Прогностика няма да правя – нямам толкова време, пък и няма как само по картинка, така не мога да навържа факторите, пък гледам и допълнителни неща, за да се изкажа. Обикновено се включвам само по натала, не е толкова ангажиращо.
На мен ми е интересно какъв е като личност и за какви шансове става въпрос, имало ли е някакъв избор.
Умен, арогантен, със склонност към словесни двубои. Може да бъде джентълмен, но в повечето случаи, май, не е. Отърквал се е покрай хора с власт и статус, но не е осчетоводил това. Имал е възможност/предложения да участва в разграбването на държавата, но е отказал. /Причините за отказа, според мен, не са само от морално естество, а и от страх/. Във финансово отношение- с трън да завъртиш, покрай него, нищо няма да закачиш. Наскоро са влизали в дома му крадци и нищо не са взели- само са поразхвърляли.
Домът му, даже, не е негов, а общинско жилище под наем. Не притежава никаква собственост. Живял е в чужбина и по- точно- Русия. Бившата му съпруга е рускиня- брак без взаимна любов. Имал е възможност за научна кариера там, но не се е възползвал. Умен и непрактичен егоист. Семейството му е живяло, общо- взето, в лишения.
Самоубийство на сина му към датата, която съм посочила.
Лили и Рени, добри попадения.
п.п.Учен е.