Ще има една сходяща опозиция с Луната, като за последно в Телец. Конфликт на разума и емоциите, липса на обективност и психическа устойчивост и т.н.
и много катастрофи по пътищата днес - един пропуснал знак Стоп преди да излезе на главен път, друг кара през мантинелата и влиза в насрещното- този ТИР го сънувах тази сутрин, точно както го дават с изкривената червена каросерия, говорех с починалата миналата година в катастрофа братовчедка, която ми каза за нейната майка, че е познала за Х. , че ще умре (Х е името на съученичка и приятелка на братовчедка ми). По едно време в съня се появи и малката ми дъщеря, та цял ден бях на тръни, да не се случи нещо с нея, а тя ми се обади по телефона да си полафим, прибираше се от разходка с бебето, ходила да пазарува, та малко се успокоих, но точно след разговора с нея рекох да видя какво става по света и у нас, влизам в новинарски сайт и ужас...
Меркурий днес беше съвпад с Алгол -
Променливата звезда има природата на Юпитер и Сатурн.
"Очите на Медуза на Горгона", или Дявола. Тя е свързана със Сатурн, Лилит, Нептун. Дава отклонение от истинския път. По пътя на човека всичко става зловещо. Често дава различни видове лудост, вкл. параноя, мания, съблазняване