При мен ще е върху нат. Юпитер на К11, точна квадратура с Венерата ми и почти точен секстил към Слънцето. Замислила съм една приятелска сбирка, дано се реализира.
И аз не знам как точно се определят пълнолунията, има логика това да е мястото на Луната.
В такъв случай ми е на К5, опозе Юпитер и тригон към Слънце.
Определено повече събития по 5- ти дом отчитам- участвах в една игра с награда на случаен принцип- това ми се случва за пръв път :85:, открих най- накрая точното пътуване с перфектна дата и място .
Като опозе на Юпитер У6- зайчето със счупения гръбнак бере душа, измъчи се, горкото, и чак искам да му олекне. То начинът е един, колкото и жестоко да звучи, трябва да го приспим. Това е второто животно, което губя с такава травма, изтекоха ми очите.
Два дни работих извънредно - бях заместващ шефа- неочаквано реших, че ми се работи. Само се надявам всичко с данните и справките, които дадох, да е наред, че предвид ретро Мерка и сериозността на работата всяка грешка ще ми излезе през носа.
Получих една заработена сума , не я очаквах, честно казано. Поне ми помогна малко на бюджета, че ден не минава, без да поръчам дреха . :57: С тази ретро Венера си поднових изцяло гардероба , дори и с К . Клайн :57:
И докато пишех този пост, успях да се отърва от два чифта скъпи нови дънки, с които не се възприех- това си е жив късмет направо!