Значи според теб аз съм наказание. Дс може и да си права.
Не, не си, просто си си намерила майстора.
Явно този турски сериал в европейски формат няма да прекъсне, та да взема и аз да се запиша .... то не че има смисъл, ама за участието
и за всеки случай
Та, Аделинка, не се притеснявай, мила, ще се върне .... после ти пак ще започнеш с твоите изисквания/претенции/контрол и т.н., на него пак ще му писне и ще си дигне чукалата, после пак ще се върне, ти на нова сметка ще му чукаш сол на главата ..... и така още около 8-9 годинки ....
През това време, понеже си голям пич, ще имаш и проблеми с работата и с каквото се сетиш в живота .....
Ако, повтарям, АКО не желаеш такъв сценарий, приеми, че това е твоят мъж - ти си го избрала (а той всъщност въобще не е лош - ти го представяш такъв). Приеми, че това е твоето дете и ти имаш задължения към него. Бъди благодарна, че този мъж с удоволствие се грижи за малкото слънчице, докато ти правиш кариера (или каквото и да е там в работата). Бъди семейство с тях двамата, а не пикла, изискваща всякакви глупости и като не ги получи - вдига скандал ........ "защо ми взе близалката?"
Смири се, престани да опитваш да контролираш всеки и всичко около себе си. Престани да мислиш, че като печелиш парите вкъщи, имаш право на контрол върху живота на другите.
Обърни внимание на професионалното си развитие - имаш дадености за успех, ако си уважителна към другите.
Ако не го направиш - никакъв форум, никакви роднини, никаква държава няма да могат да ти помогнат ..... защото проблемът е в теб ... и ако не се напънеш да поработиш върху себе си (както повечето хора тук), ще продължаваш да задаваш все същите хорари години наред, но с по-цветущи и по-страшни сериали.