Автор Тема: Любовен хорар  (Прочетена 18117 пъти)

adelina

• Hero Member
  • Публикации: 800
Re: Любовен хорар
« Отговор #135 -: Април 16, 2017, 12:06:22 am »
Какво да разбирам, че няма да ме потърси ли.

adelina

• Hero Member
« Отговор #136 -: Април 16, 2017, 08:35:19 am »
Това ли наистина, ще е окончателният край на нещата, иска ми се да вярвам, че този човек поне малко от малко държи на мен защото всичко е поправимо, ако двама души държат един на друг.

adelina

• Hero Member
« Отговор #137 -: Април 16, 2017, 08:45:27 am »
Но така като гледам и двамата ми последни хорара по темата са с ранни асценденти, от което си вадя извод, че е рано още да се правят, каквито и да било изводи по темата.

Mirabella

• Hero Member
  • Публикации: 1880
« Отговор #138 -: Април 16, 2017, 12:36:21 pm »
При г-на може би има някаква тенденция за променливост в настроенията и резки реакции, което не се отразява благоприятно на отношенията му с околните. Също и емоционална дистанцираност, проблеми с обвързването. Сякаш отношенията не са най-важното за него в живота. Въпреки че АС му е Везни и Венера е в Рак, горните ми предположения се базират на съвпада на Уран с негов АС (т.е. опозиция с DС) и квадрат на същия Уран с Луна на МС (квадратът е в секстилни знаци, но по градуси го има и е близък аспект). Това при положение, че часът на раждане е сравнително точен. При неговата комбинация на светилата - Слънце в Телец, Луна в Лъв и влиянието на Сатурн върху Венера може да присъства и елемент на болезнена гордост и инатливост - my way or highway (Лили е писала вече по този въпрос).

adelina

• Hero Member
« Отговор #139 -: Април 16, 2017, 01:29:44 pm »
До тук, като гледам май, ако аз пак не взима инициативата, няма вариант, той сам да дойде. Но той явно си е такъв и причината не е в мен, аз все си мислех, че причините се коренят в мен за всичко.

Ali_Lun

• Hero Member
  • Публикации: 1154
« Отговор #140 -: Април 16, 2017, 01:57:39 pm »
Стига с тази Любов... Направo си е драма Любовта,какво толкова тоя харесва ли ме,тази харесва ли ме,после хайде заедно сме,след това хайде разделихме се,ама аз го обичам,ама аз я обичам - хоп Драма,история една и съща,зарежете Любовта и изобщо не се замисляйте за нея,не може да имаш някого,имаш го за време после идва Драмата,коятo трае много по-дълго време,така че няма смисъл,отнася се и за двата пола. Анатемосвам Любовта! :)

Ребека

• Hero Member
  • Публикации: 4577
« Отговор #141 -: Април 16, 2017, 02:47:47 pm »
Браво бе Али -ти хвана Господ за чучура и вече анатеми раздаваш  :D Аделина, ей заради такива анти любовни хорористки ни съм гледъла пукнад любовен филм през живота си. Обади са на тоЙя и му кажи, чи ако не съ върне на велик Ден при ваз, да му изсъхнат топките, да му се счупят и спаружат яйцата за винаги !Амин -примерно ..Заплоши го ,прокълни го, пий вечерта приспивателни да се успокиш и вземи повече! Ако момчето ни звъни, то е щото сигурно вече се е обесило. Ко му търсите косури то най -праведен христянин шъ си резне зелника само да избяга от туй наказание божкое-Адилина. Тихо вече че ме подлуди.

adelina

• Hero Member
« Отговор #142 -: Април 16, 2017, 03:08:33 pm »
Значи според теб аз съм наказание. Дс може и да си права.

Happy58

• Гост
« Отговор #143 -: Април 16, 2017, 04:35:31 pm »
Значи според теб аз съм наказание. Дс може и да си права.

Не, не си, просто си си намерила майстора.

Явно този турски сериал в европейски формат няма да прекъсне, та да взема и аз да се запиша .... то не че има смисъл, ама за участието :) и за всеки случай :)

Та, Аделинка, не се притеснявай, мила, ще се върне .... после ти пак ще започнеш с твоите изисквания/претенции/контрол и т.н., на него пак ще му писне и ще си дигне чукалата, после пак ще се върне, ти на нова сметка ще му чукаш сол на главата ..... и така още около 8-9 годинки ....
През това време, понеже си голям пич, ще имаш и проблеми с работата и с каквото се сетиш в живота .....

Ако, повтарям, АКО не желаеш такъв сценарий, приеми, че това е твоят мъж - ти си го избрала (а той всъщност въобще не е лош - ти го представяш такъв). Приеми, че това е твоето дете и ти имаш задължения към него. Бъди благодарна, че този мъж с удоволствие се грижи за малкото слънчице, докато ти правиш кариера (или каквото и да е там в работата). Бъди семейство с тях двамата, а не пикла, изискваща всякакви глупости и като не ги получи - вдига скандал ........ "защо ми взе близалката?"
Смири се, престани да опитваш да контролираш всеки и всичко около себе си. Престани да мислиш, че като печелиш парите вкъщи, имаш право на контрол върху живота на другите.
Обърни внимание на професионалното си развитие - имаш дадености за успех, ако си уважителна към другите.

Ако не го направиш - никакъв форум, никакви роднини, никаква държава няма да могат да ти помогнат ..... защото проблемът е в теб ... и ако не се напънеш да поработиш върху себе си (както повечето хора тук), ще продължаваш да задаваш все същите хорари години наред, но с по-цветущи и по-страшни сериали.

Ali_Lun

• Hero Member
  • Публикации: 1154
« Отговор #144 -: Април 16, 2017, 05:35:09 pm »
Глупости на колелета - това не е само при Аделина,да не би само Аделина да задава въпроси в тази тема? А? Любовта е Проклятие,какво се заблуждавате,какво я украсявате толкова? Любов било... Заблудени люде.. щом е толкова готино,откъде идват драмите? А? Ей така колко деца остават без адекватна родителска грижа и възпитание... Ей ще ви се види и Любовта,гелeдайте си Работата,развивайте себе си,концентрирайте се върху себе си и единствено върху себе си,не ви трябва друг,пък вземе да изкарате късмет и без много врагове,вземе че успеете,въпреки че още при първите прояви на успех ще ви се навъдят враговете и тогава ще видите една Любов лицемерна,мазна - Всяко предателство започва с Любов! Запишeте си го някъде на видно място!

adelina

• Hero Member
« Отговор #145 -: Април 17, 2017, 11:15:18 am »
Не, не си, просто си си намерила майстора.

Явно този турски сериал в европейски формат няма да прекъсне, та да взема и аз да се запиша .... то не че има смисъл, ама за участието :) и за всеки случай :)

Та, Аделинка, не се притеснявай, мила, ще се върне .... после ти пак ще започнеш с твоите изисквания/претенции/контрол и т.н., на него пак ще му писне и ще си дигне чукалата, после пак ще се върне, ти на нова сметка ще му чукаш сол на главата ..... и така още около 8-9 годинки ....
През това време, понеже си голям пич, ще имаш и проблеми с работата и с каквото се сетиш в живота .....

Ако, повтарям, АКО не желаеш такъв сценарий, приеми, че това е твоят мъж - ти си го избрала (а той всъщност въобще не е лош - ти го представяш такъв). Приеми, че това е твоето дете и ти имаш задължения към него. Бъди благодарна, че този мъж с удоволствие се грижи за малкото слънчице, докато ти правиш кариера (или каквото и да е там в работата). Бъди семейство с тях двамата, а не пикла, изискваща всякакви глупости и като не ги получи - вдига скандал ........ "защо ми взе близалката?"
Смири се, престани да опитваш да контролираш всеки и всичко около себе си. Престани да мислиш, че като печелиш парите вкъщи, имаш право на контрол върху живота на другите.
Обърни внимание на професионалното си развитие - имаш дадености за успех, ако си уважителна към другите.

Ако не го направиш - никакъв форум, никакви роднини, никаква държава няма да могат да ти помогнат ..... защото проблемът е в теб ... и ако не се напънеш да поработиш върху себе си (както повечето хора тук), ще продължаваш да задаваш все същите хорари години наред, но с по-цветущи и по-страшни сериали.

ИЗВИНЯВАЙ, КОЙТО ТОЧНО СА МИ ПРЕТЕНЦИИТЕ НЕ ЧЕ КАЗВАМ НЕЩО, НО АКО МИСЛИШ, ЧЕ Е НОРМАЛНО ДА СЕ ПРИБЕРЕШ ОТ РАБОТА СЛЕД НОЩТА И ДА ВИДИШ, КАК УДРЯТ ШАМАР НА БЕБЕТО ТИ ЗАЩОТО НЕ МОГАТ ДА ГО НАКАРАТ ДА МЛЪКНЕ, ВСЕКИ ЩЕ СЕ РАЗВИКА МИСЛЯ НА МОЕ МЯСТО, АМА ПОСЛЕ И ДА ПОЛУЧИШ ШАМАР ЗАЩОТО СИ СЕ РАЗВИВАЛА. НЕ ЗНАМ КАК ГО ИЗКАРАМ ЛОШ, НО Е ИСТИНА ЧЕ СИ ПРАВА АЗ СЪМ СИ ГО ИЗБРАЛА И Е ВРЕМЕ ЯВНО ДА СЕ ОТРЕЗВЯ И ДА ПРОМЕНЯ, ЧЕ ТОЗИ ЧОВЕК Е ТАКЪВ И ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО И МОЖЕ БИ ДА СИ СТЯГАМ ЗАДНИКА И ДА СЕ ПОГРИЖА ЗА СЕБЕ СИ И ЗА ДЕТЕТО СИ.

sirius

• Full Member
  • Публикации: 126
« Отговор #146 -: Април 17, 2017, 11:29:03 am »
Ох, такива, дето пет пари не дават за детето си и не са си мръднали задника за него, но все кусури намират на тези, дето им гледат децата. Аман!

adelina

• Hero Member
« Отговор #147 -: Април 17, 2017, 11:48:53 am »
Искаш ли да ти кажа, как я гледа тя в количката, той цял ден пука бири с кварталите алкохолици, или че и ония ден е бързал да и изтегли майчинството ами добре, че блокира картата на време.

sirius

• Full Member
  • Публикации: 126
« Отговор #148 -: Април 17, 2017, 11:53:59 am »
Аделина, ти ме отвращаваш. Човекът с всичките си недостатъци е поел отговорност и стои с недоносеното дете, докато ти го играеш Настася Филиповна и Ана Каренина взети заедно. Детето е програмирано да бъде с майка си. Но на тебе ти е по-лесно да ревеш тук във форума и събираш съжаление. Що не опиташ ти да стоиш с детето, да те видим каква майка ще бъдеш. Мъжът може да не е свестен, но за теб е много.

adelina

• Hero Member
« Отговор #149 -: Април 17, 2017, 12:20:38 pm »
Знаеш ли първо работя защото, ми трябват няколко месеца да излезе в майчинство, понеже на човекът просто не му дреме за нищо.