Ще споделя, разбира се
В общ план, лунацията при мен е в 8 сом, съвпада с Венера - У2 и нодалната ос. Тр. СЛВ е в 6 дом и в тригон със Слънцето ми - У6 в 10 дом.
Може да си дойдат на място - "справедливо" - или в смисъл каквото си посял това да ожънеш - теми в служебен план и с финансов характер. Откровено казано никакъв шанс да се вдигне заплатата (чисто финансово) или да има някакви други облаги, никакъв шанс. Но на този ден имаме среща с кънтри мениджъра - може да получим някакви нови задачи, които на мен да са ми на сърце.
В последно време, когато СЛВ влезе в тригон със Слънцето ми - У6 в 10 дом - на работа се чувствам много добре. Успявам да отида рано, преди всички, работата, която излиза е много разнообразна и градивна, изграждаща ме в проф. отношение - влизат случаи, от които мога много да науча. Дразнителят е в отпуска и в екипа е много спокойно, разбираме се някак без думи. Има една лекота, с която се случват нещата, при условие, че имам много, адски много работа, но това ме окриля, не ме товари и като приключа, се чувствам много удовлетворена.
Много бих се радвала, ако СЛВ си остане там :012: :29: :engel016: Следва да направи съвпад с нат.Луна в 6 дом и от там да активира големия огнен тригон с Юпитер - У10 и Нептун. ... Ще бъде през ноември - при ноемврийския ми лунар и консталацията е интересна:
Луната е във 2 лунарен дом
нат.Луна в съвпад тр.СЛВ
нат.Венера и СЛВ в съвпад с тр.Слънце
тр.Марс в съвпад с нат.Плутон
тр.Юпитер и Венера в съвпад с нат.Уран
тр.Плутон в секстил с нат.Венера и СЛВ и тр.Слънце
натМарс в секстил със СЛВ
Леко ме тревожи, че точно тогава при мъжа ми СД Марс по дирекции застава на неговия нат.ЮЛВ.