Това пърнолуние е връх на Йод в 6-ти дом в картата на племенницата със Сатурн и Слънцето.Тя е 7-ми клас,другата седмица са й матурите.Как мислите?Дали ще е благоприятно или напротив-напрегнато проявление?Все пак са 2 куинконса към него?В същото време има полусекстил към Плутон У6 и секстил към Марс У12.Ще се опитам да кача карта през телефона...
Благодаря за коментара!И за да не е спам вижте при мен къде е...тези дни не дишам...много ми е притеснено...
В 4 дом. А аспектите са опозиция Слънце и квадратура АЦ/ ДЦ. Ха, интересно.
Отрази се в отношенията вкъщи. От новолунието в 9 дом промених гледната точка и това предизвика скандала. :014:
Хич не им е лесно. На сина ми беше върху Луната му и след като го наказах, а той беше виновен, се разрева и ме попита "мамо, аз пречка ли съм за това семейство?"****, как не можах да стискам и да го родя с Луна в Стрелец!!!!!!! :91:
Скорпионското Пълнолуние в 3д в секстил с Меркурий го отработих с погребение днес на братовчедка ми
Хах, аз какво да кажа - мъжа ми и сина ми са със слънца в овен и луни в стрелец, аз със слънце в стрелец и луна в лъв - направо сме диагноза
Страшното там е, че най-точният ми аспект в картата ми е квадрат на Луна в Лъв с Венера в Скорпион. До възврата на проргесивната луна - отношенията ни бяха адски зле и все на контра. Такива работи, като ласка, целувка .... забрави...И като дете съм се чувствала адски необичана. А съм и по-голямото дете, от мен винаги се очакваше да съм голямата, да се грижа за малката, да съм отговорната ... След възврата на прогресивната луна, обаче - имаше рязък обрат и сега сме в перфектни и подкрепящи двустранно отношения. Сега имам майка и съм много щастлива от това