ами и аз се смея на кифленските прояви, които са ми чужди, например косите на вафлички
коментарът на рару, който си цитирала, е от днес, а картата ми е от вчера тук
не ме интересува за какво си тук, а и не си натрапвам знанията и незнанието, а съм за открит и нормален диалог, който трудно се постига с хора, скрити зад никнейма и монитора, като се забавляват с това и се мислят за недосегаеми
Астрологията за теб може да е наука, а за мен и научните среди е езотерика.
пп Когато се храниш всеки път на маса в трапезарията, облечена си официално и ти сервират, тогава може да се смееш на небрежното похапване на другите.
Това се отнася и за теб предполагам.
Част от езотериката е астрологията. А всяка част от нея е наука , която рано или късно ще бъде призната .
След "небрежния" опит да извадиш от контекста отговора ми вчера , както и да ползваш цитата ми от днес ти показах /помислих , че не си забелязала цитата на папи/.
А , по отношение на вафличката и небрежното похапване , вероятно не разбра какво искам да кажа , но то не е мой проблем . Ти сама си поставила много хубав подпис - цитат на Гьоте , който би могъл да бъде сравнен и с "чуването".
И малко астрологично.
Вафличката е по Венера , защото тя е сигнификатор на сладкото.
Луната се свързва с храната като цяло , но с течните храни.
Дом на храната е 2-ри според индийците , 4-ти според средновековните и 6-ти според западната.
А компа е 3-ти дом.
Да си насосваш астрологично нещата няма лошо , но да търсиш кусури у другите е смешно. При това поетеса каза , че си.
Поета е с по-мек изказ , по-лирична ,по-нежна душа .
Не приемай лично нещата.