ами да де, нали бях написала, че това СЗ не прави аспект с нищо в натала ми
е, може да има някой мийдпойнт, не съм навлизала в такива подробности, но не активира нито планетка, нито куспида, та в този случай как да се разбере дали е положително или отрицателно, защото си ми писала имам МП Марс/МС и МП Нептун/МС на 27* 26' Лъв и арабска точка Новизны на 29* 53' Лъв
при СЗ в 12 д.- новото начало има някаква предопределеност,съдбовност
тайна връзка ако отпочнеш,трудно ще прекъснеш,ако е с обвързан партньор ще е неудоволетворителна геометрична фигура :72:
прави добро и го хвърляй зад гърба си,то ще се върне кагото имаш лунация в тригон към СЗ
обществено полезена и активна
ако те влече осамотението,излей душата си в стихове,нептун у7,марс у8- ще добият популярност и ще ти донесат активи
12д.-нещо тайно ,скрито,напира да излезе-натрупано в подсъзнанието да бъде осъзнато
да си припомним позабравени знания и умения
най-вероятното е пари от чужбина от партньор 7-8-12 за пътуване до него
7 дом е бизнес партьор и неговите финанси, мс -родителката ос,неочаквано да се активират нещата с наследтвения дом,но не прибързвай и не се въвличай в тайни дела
продажба при занижена стойност ,заради данъци
12 дом са скритите страхове,не им давай повод да се разрастват ненужно,6 дом е отсреща повече занимания с битовизми и укрепване на здравето,по-малко подсъзнателни страхове имат време да изплуват :38: това,което не можем да променим, трябва да го приемем
сороса е като влияние "Неочаквани събития в които са замесени приятели или групи оказват голям натиск върху личните взаимоотношения. тези въпроси свързани с взаимоотношенията могат да се разгорят до голяма степен, когато затъмнението засегне картата. Индивидът ще постъпи умно, ако не взема прибързани решения, тъй като информацията е изривена и вероятно фалшива. Затъмнението също носи със себе си умора или здравни проблеми."