при мен също е в 12 дом в опозиция на Сатурн
на 1.09-тр.Марс,в орбис през точката на затъмнението,инцидент на рибата,мъж ми,с риболовни ботуши стъпи в дупка ,обрасла с трева,между два огромни камъни край реката и падна лошо на дясната ръка и се удари на един камък,прехапвайки долна устна,слава богу,тече много кръв ,но пораженията са поносими-няма избити зъби и ръката не е счупена,силно изкълчена,ще бъде обездвижена докато се оправи,и тайна изплува наяве на ренгеновата снимка,оказа се,че е била чупена тази ръка и е зараснала,без той да знае,преди години редовно ритаха футбол в неделя,в старата махала и травмата е от там вероятно,на позиция-вратар често се случва
на 4.09 -тр.Марс,У8/анаретен градус/ при мен в точна опозе на Сатурн в 6-падна пломба на кътник,зъболекарката ми го пломбира с фотополимерка,след два дни
та се проявиха здравословните проблеми,заложени в СЗ,,като сорос ,както и тр.съвпад на Марс/ретро Мерк през СЗ и активирана ос 12-6, все пак 12 дом /болници/при мен е 6 от 7/съпруга/ и Сатурн в 6-зъб,кътник,а при него тр.Марс У6 съвпад Плутон У1,тригон към К6 и секстил У8 Меркурий на К12 -травмата не е животозастрашаваща