Цикъл Слънце- Марс 2021 г в 15 * Везни
точна опозиция с Юпитер У4, съу7 в 8д.
по 7д освен мъжа ми и малката дъщеря е моята племенница, като първо дете на сестра ми, Бог да я прости!
Имах "горещ разговор" и с тримата, с племенницата индиректно, малката дъщеря е разговаряла с нея
Та отивам си в къщата, за да приготвям мои вещи за изнасяне, а там е имало палеж във вторник вечерта, идвала е пожарна- подпалили са помещение в двора, в което държахме въглища някога, сега имаше само вързопи със лозови пръчки и три празни варела от нафта- помещението е на няма и 2м от къщата. Преди няколко години подпалиха и изгоря механата- лятна кухня, която е под гаража, с цел да прогонят наемателя на гаража. Сега сме на финалната права да връчат документ за въведение в имота на жената, която го е закупила от чси и му е внесла цялата сума още на 21 септ. Като видя палежа в събота и заговори, че ще се откаже от покупката. Оставих ѝ оригиналните ключове на двата етажа, на дворната врата и гаража, и казах да се обади на другите наследници и да взимат всичко- мебели, книгите, балната и булчинската ми рокля, всичко- взех си само един сак с дрехи, който беше там от преди 2г, когато освобождавах квартирата.