Ъгх...
УФ... Както знаете имам проблем,или може би не точно проблем,не знам как да го нарека,та въпросът е в това,че мога да възприемам даден човек по различни начини... и оттам да имам мнение,чувство,усещане за него по най-различни начини,аспекти,параграфи...
Бях споделил за Лъва и това,че играе,но преди да осъзнаеш че играе го възприемаш по един начин - като приятел,но разбереш ли че играе го възприемаш по друг начин и въпреки това имаш право на избора - тук е проблемът,ако се оставиш на чувството и усещането,че ти е приятел,то това усещане те води към много добри и приятелски мисли от твоя страна И забележете,това е при положение,че знаеш,че се играе... НО от самото начало,ако започнеш да го мислиш като един... Адвокат на Дявола... Цялата картина става друга... И накрая - да Лъвът има чар,и без значение дали го приемаш като враг или приятел,този чар... те обезсилва... Но пак казвам,ти ако проявиш твърдост и почувстваш поведението на Лъва като игра - каквото си е всъщност,твоите мисли,чувства и възприемане,възприятие става друго...
Та... бихте ли споделили при вас как е,бихте ли дали своето мнение по проблема? Благодаря ви!