Отправям желание към Вселената :012: да ми дойдат повечко пари в портомонето. За нови лаптоп и хладилник.
А, дано! От моята поразяваща уста директно в Божиите уши! :72:
И аз имах цяла поредица с развалящи се битови уреди, всичко се наложи да сменя. Остана само готварската печка, купувана през 94 година. Има два работещи и два неработещи реотана, но още крета. И се моля да изкара още, че сега планирам да продължа лека-полека с ремонта, битовите условия тук са просто потресаващи.
мен тр.Нептун ме започна с каре към 4 дом-Слънце У12 и опозе на Асц/Марс У8/Уран У6/Плутон У3
а тр.Уран ме довърши с тригон към Меркурий в 4 дом,не отправям никакви желания към Вселената,но тя ме "оправя "по списък
то не бяха обществени задължително-наложително-доброволни дейности с подмяна на тръби,олуци,покриви,дограми,навеси във входа ,джаджи за безопасност в асансьора
да събираш пари от съседи трябват здрави нерви и доза лудост да издържиш в осигуряване на финансирането -през избор на читава фирма-до финализиране на текущ ремонт....
много мъка по тоя свят,в България двойно за всичко,това по тр. Нептун в 7 дом в тригон към 3 дом,каре към 4,отне ми свободното време и спокойствието
а откакто уран се включи първо сдаде прахосмукачката,след това джиесема,получих подарък за рд шест месеца по-рано от синът ми,
след това се крашна хладилника -електролукс-след дълги години вярна безаварийна умря и всичко във фризера замина,
10 дни в жегите без хладилник докато си изберем нов,AEG,тристаен с южно изложение и северни температури,но само мостри останали,
околосветско в софия докато изберем най-читавата мостра и пазърлък колко надолу заради мострата
в същото време се изпотрепаха да надават за стария в OLX,в един ден и час синхронично сваляме стария-продаден и докарват новия,
нов хладилник-нов проблем -майстор - ВИК,да премести винтила на парното, новият по-широк и вратата не се отваря до край,не мога да вадя чекмеджетата
съседи правят осн.ремонт източват цялата система и аз се възползвах от техният водопроводчик,стана бързо и ненапоително-амин
щастието се измерва с решаване на проблемите,но за кратко....
на др.ден влизам в Юск и погледа ми попада на точният гардероб,с плъзгащи се врати и точният размер за килера ,в който старият се разпада
намален 40% и той само мостра,платихме го на края на работния ден в който изтичаше промоцията,настана голямото прочистване и непланиран ремонт
не предполагах,че съм трупала като Плюшкин толкова ненужни неща,всичко на боклука
те трябваше да се обадят,като го разглобят и опаковат да си го вземем,дрехите ни на камари навсякъде в къщи-девата в мен в колапс от гледката
седмица минава-нищо,отивам в магазина,отказват да го разглобят,който ни е обещал да го направи,вътрешно- ведомствени конфликти,аз в ролята на жертва,леле....
като се разфучах вътре всичките фурии бълбукащи от постоянните промени видяха бял свят за кратко,
с пълна мощ и достъчно концентрирана за да даде висок старт да го разглобят за половин час пред мен
организирания хаос от тр.нептун и уран сложих в ред- тр.сатурн е ретро на края на 4 дом
основни помощници за късмет, свързани с битовизми по натал
тригон уран у6 -Юпитер у4
секстил Сатурн в 6 д.-Меркурий в 4 дом/у1,10/
моят късмет е петлистен :012: