Тази явно няма активно писещи, освен създателката си .В други не съм попадала и с изключение на тази, от която незнайно ме излючиха. Там бяха хора на Амин-н-нн ките ,войните на светлината и няколко безкрайно самовлюбени популярни имена със самочувствието на топ познаваемите астролози .През час прогноззират пожар ,самолетна катострофа и земетръс, а после търсят къде е станала по света катастрофа и се хвалят ,че са познали То е ясно, че всеки ден стават. Его, самозаблуда, некомпетентност, смях .Рекламират се явно, но ако туй е реклама-срам .Явно няма да търся подобни групи, защото докато четях, понякога се изумявах сред колко ограничени хора с безкрайни претенции за духовност бях попадаала, уж по общи интереси-ДРъжки -Не бяха Глупост е било, че може би от скука съм решила да отида ,да видя къде пишат другарите от форума във фейсбука -ами не стана съвсем ,ще си карам така
С астрология се занимават всякакви хора в т.число и доста семпло скроени. Като мироглед, такива които смятат, че че астрологията е вид шаманизъм и мистика, панацея, вълшебно ключе за разрешаване на проблеми или постигане на желаното. Въпрос на учене на уроци, преработки, кармични награди и наказания,предишни животи. Затова общите интереси не гарантират това, че ще срещнеш съмишленици, но пък неминуемо ще срещнеш съмишленици, хора със сходен светоглед, ако споделяш начинът си на мислене, гледна точка.
Хората крайно различно възприемат казаното, написаното от един човек. В зависимост от това какви са те. Какво им импонира. Всеки писател си заслужава читателите, които го четат с интерес. Като човек, при който в водещото е коефициентът на полезност, съдържателността и аргументираността на информацията, доводите, изводите, съм чела за себе си, че пиша безполезни неща или просто си разтягам празни локуми с претенции за ммм т.е. съдържателност.
Същевременно съм виждала как хората вземат под внимание думите на някой едно към едно или приемат някаква теория, дори и това да звучи чисто на рационално ниво като безсмислица. Хващат се на нечие многословие, демонстрации за пенкилерство, а не толкова на съдържателността, която стои зад него. Или се впечатляват от засукани, сложни думички, нищо че не ги разбират и може да ги псуват на латински. Хората, които се уповават на авторитети, правят си кумири, винаги ще се впечатляват от демонстрациите на авторитет, пък бил той и на глинени крака.
Разбрала съм, че това което е от значение, е да изразяваш това, което мислиш, до което си достигнал като изводи, опит, винаги ще се намери и такъв, който през призмата на собствения му опит, начин на мислене, това може да му е далечно, не го разбира и поради тази причина го хейти, противоречи на написаното. Единственият начин да намериш съмишленици и сродни души е този. За мен търсенето на сродни души, съмишленици не е самоцел. То може да е само следствие.