Пак аз...
Пак моето его.. - може би..
Та...
Да подредим архетиповете,типажите.. по важност... Има четири групи хора според елемeнта им... Отборът на Въздуха,Отборът на Огъня,Отборът на Земята и Отборът на Водaта... Съответно - Везни,Водолей,Близнаци;Овен,Лъв,Стрелец;Козирог,Телец,Дева;Рак,Скорпион,Риби.
Ще ми помогнете ли... да... ги подредим по сила... и успеваемост в живота... Кой отбор би бил на първо,кой отбор на второ,кой отбор на трето и кой на четвърто място?
Благодаря ви!
Уф... Според мен,групата на Водата бие... всички,не знам,може би защото аз съм от тази група.Ние сме интуитивни,душевни,спиритуални - в нас е истинската мъдрост,затова ние печелим първо място.Ето аргументирах се - криво-ляво.
Огънят не може да ни стигне... - в тях няма разум,там е агресия,вярно - привличат,но... за мен са луди...
Въздухът също не може да ни стигне,защото са студени,нямат чувства,някаква логика и рационалност цари там и затова са красиви.. студени... Те за мен са... негативни,студени,садисти,пълни с цинизъм... Режат - защото логиката им казва да режат.. - няма емоция,няма чувство...
Земята и тя не може да ни стигне... материя,материя,материя... -душа йок... Практичност,детайл,суха сметка,душа - никаква... Суровина... сурови са... жестоки са... едни такива... отблъскващо материални...
Много искам да чуя и вашите мнения... Дори бих много се зарадвал,ако някой ме обори,ако някой се аргументира - силно,смислено,изпълнено с мъдрост.
Относно това кой е на второ,трето и четвърто място...
На първо за мен е отборът на Водата,после на Въздуха,после на Огъня и най-накрая на Земята.