Уфф, там не е много по-различно. От трън та на глог. Хиляда човека питат, ти отговаряш. Уж да блеснеш с компетентност и да направиш контакт с агенция или директен клиент. Ама докато те забележи някой потенциален възложител, ще храниш питащите с личното си време по цял ден. Същата благотворителност, само че на друга платформа. :lol_hitting:
Но и аз мисля за други алтернативи, няма накъде вече. Дългогодишните ми възложители, за които полагах къртовски труд за жълти стотинки, от няколко години ме мамят, то се усеща. А сега ме имат за резервен вариант, хващам ги в злоупотреба. Преди те ми бяха най-сигурният вариант, с постоянен поток от поръчки /макар и нископлатени/, но няма нищо вечно на този свят, интересите бързо се менят – няма лоялност, има лична изгода. И палачинката се върти според конюнктурата.
Погледнах часа на регистрацията, изглежда много кифленско по 7 дом.
Час на Венера, АС Овен. Силна Венера в 7 дом, в същия знак е и Луната /Везни/ – точен секстил със Слънцето /по градус/. И Сатурн в точен съвпад с МС – все пак за работа съм го регистрирала, за участие в тесен кръг и профилирани групи. Но като гледам Луна и Венера във Везни в 7 дом, май ще трябва към нещо друго да се ориентирам, извън професионалните групи на книжни плъхове и университетски зубрачи. :012: