Мм...
Така,мисля,че думата страст е известна както за мъжете,така и за жените,тоест онова хищническо желание. Та... въпросът(ми) е какво е любовта? Как ще познаем,по какво може да се познае любовта? Има ли разлика с обичта? Човек може да обича брат си,баба си,леля си,приятелите си,кучето си,себе си,професията си,но какво е любовта? Страстта,ако страстта е по Скорпион и е позната както на мъжете,така и на жените,Любовта по Лъв ли е? И,любовта и страстта не са ли взаимно изключващи се? Защото,ако съдя по себе си,аз не изпитвам любов или обич към... дадена особа,ако изпитвам страст към нея... То има логика със Скорпиона и Лъва понеже са в квадрат(ура)... Тогава,ако Лъв е Любовта,която трябва да има признаци,знаци,по които да се разпознава,та Ако Любовта е по Лъв и Страстта е По Скорпион,какво остава за останалите два фиксирани знака? Телец какво е? Телец е просто познанство,формалност? Понеже това е земен,твърд знак,знак със граници,а при Любовта и Страстта няма граници. А,Воодлей какво е? Водолей би трябвало да бъде Шеф и подчинен,където Водолеят е шефът или по-висшият.
Та,въпросът ми,за който очaквам помощ от вас,е как да познаем Любовта? И може ли да се каже,че любовта е по знака Лъв,а страстта по знака Скорпион?
Благодаря ви!