Автор Тема: Размисли и страсти - a.k.a Лаладжийница  (Прочетена 314049 пъти)

Люба

• Hero Member
  • Публикации: 1367
Re: Размисли и страсти - a.k.a Лаладжийница
« Отговор #1080 -: Май 01, 2024, 11:03:20 am »
В революционно настроение си. Всичко е автоматично, ама това е необходимост за социума. Дебилщина под прикритие. За да не е само дебилщината. Ти като един въздушен представител, си наясно уж, ама сега те е треснало.

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12900
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #1081 -: Май 09, 2024, 11:26:11 am »
Сафо,
Цитат
Какво са повтаряли преди христа?

Същото каквото и след Христа. "Повтарянията" не започват нито с Христос, нито с религията, нито с новата ера. Започват  с култовете към Слънцето, Луната,  въображаеми форми и същества, по-късно познати като богове и други подобни. Във всички т.нар. повтаряния е вложен смисъл и ако си дадеш възможност да прочетеш и вникнеш в съдържанието, тогава ще си отговориш на питанките ти на глас. За да размишляваш върху някакъв казус, мотив е необходима някаква основна анализа, информираност, знание, които да си обмислила във времето.
Иначе, може да  отговориш учтиво на всеки поздрав, по начин, който импонира на твоя мироглед и философия, без да засегнеш отсрещната страна със собствените й разбирания.
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

romantica

• Hero Member
  • Публикации: 1955
« Отговор #1082 -: Април 11, 2025, 10:22:14 pm »
Моят котарак се появи! Цяло чудо отново, след като го нямаше повече от месец.

Сега съм решила да действам бързо и тъй като тук има любители на котки искам да попитам дали, ако го кастрирам ще си остане вкъщи? Ще мога ли да го задържа да си е вкъщи и да не обикаля?

През м. август ще стане на 3 г.

Ребека

• Hero Member
  • Публикации: 4662
« Отговор #1083 -: Април 11, 2025, 11:17:07 pm »
О ,страхотна новина, обичам истории с щастлив край с животни. Аз съм по кучетата, дано някой отглеждал котаци в къща сподели, но най-добре се консултирай с ветеринар.

romantica

• Hero Member
« Отговор #1084 -: Октомври 14, 2025, 05:30:09 pm »
Подкрепете референдума за запазване на БЪЛГАРСКИЯ ЛЕВ - https://lev.referendumibg.com/

Местата по градове и държави, къде може да поставите своя подпис - https://lev.referendumibg.com/karta/

Или да разпечатате бланката оттук, да я попълнете внимателно и четливо, и да я изпратите на посочения пощенски адрес -
https://lev.referendumibg.com/wp-content/uploads/2025/08/Бланка_подписи_за_българския_лев_final_q.pdf

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7926
« Отговор #1085 -: Октомври 17, 2025, 11:40:45 pm »
Въобще не разбирам подобни призиви, една валута би била особено ценна, ако е обезпечена с нещо; нашата с какво е обезпечена? Какво предимство имаме да търгуваме със света ако запазим лева? Да не би като ходим по чужбина да плащаме някъде с лев? И изобщо…

romantica

• Hero Member
« Отговор #1086 -: Октомври 18, 2025, 06:42:41 pm »
Най-общо ще запазим своя финансов суверенитет!
Като гледам колко години сме в ЕС и как сме цъфнали, и вързали във всичко... Отвсякъде само евро боклуци.

Затова е хубаво да има референдум, всеки един да избере, без да е необходима тази масова пропаганда.

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7926
« Отговор #1087 -: Октомври 18, 2025, 11:04:46 pm »
Най-общо ще запазим своя финансов суверенитет!
Като гледам колко години сме в ЕС и как сме цъфнали, и вързали във всичко... Отвсякъде само евро боклуци.

Затова е хубаво да има референдум, всеки един да избере, без да е необходима тази масова пропаганда.

Никакъв суверенитет нямаме, и не сме цъфнали заради това, че нон стоп правим грешните хора богати и овластени; и не-референдуми са абсолютно ненужни на нация, която не инвестира в децата и на извънреден тест по математика средната оценка е 3.45

romantica

• Hero Member
« Отговор #1088 -: Октомври 23, 2025, 09:50:40 pm »
Въпрос на гледна точка.

Аз съм доброволка за Референдума и ще продължа.

Относно математиката - отдавна не съм в образователната сфера, но от време на време чета какво се случва. Там надежда за нещо позитивно изобщо не знам дали има.