Автор Тема: За Венера  (Прочетена 41211 пъти)

Satin

• Hero Member
  • Публикации: 3180
Re: За Венера
« Отговор #165 -: Декември 17, 2017, 05:11:24 pm »
Виж Слънце и Венера кои домове управляват - там ще даде най- голям отзвук съвпадът.
При доста хора съм проследила такава прогресия- при някои е любов, при други просто малко по- ведър и оптимистичен период.

То и затова се надявам, само че Слънцето идва от 12-ти, а Венера е заточена :)

Корея

• Hero Member
  • Публикации: 2120
« Отговор #166 -: Декември 17, 2017, 05:17:14 pm »
Ако поне единият е У 5, 7 , много вероятно е да ти се случи любов.
Пожелай си я и бъди готова за нея, защото не винаги идва според нашите очаквания.
От малките радости в живота
човек може да си сглоби едно съвсем прилично щастие...

abroad

• Hero Member
  • Публикации: 654
« Отговор #167 -: Декември 17, 2017, 06:49:23 pm »
Сатен, малко остана - когато тр. Уран влезе в Телец, заедно с тр. Сатурн в Козирог

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #168 -: Декември 17, 2017, 06:54:13 pm »
Няма такова нещо, Венера си е Венера, а домовете откъде може да изскочи зайчето. Когато Слънцето я осветява даже и по транзит и задейства бавен такъв , веднага същата се включва в играта, тя ни носи радост. Пример: от 2 г Уран прави аспект с Венера и натива споделя:" Нищо " и изведнъж, прогресивно, дирекционно, транзитно Слънце правят съвпад с Венера и хоп!- странник-всезнайник се появява на хоризонта. Това вдъхновява човек и той започва повече да се цени, вдига се самочувствието, иска му се да има по-хубави неща и е мотивиран да иска да получава повече пари, всичко е процес или едното следва предходното. Това че, Венера не управлява "любовни "домове, не означава, че няма да има романтика и обратно , това че държи такива, ще има любов-каквото ти е заложено в натала като време. Слънце 24 * Рак -Венера 18 * Лъв, на 24 -25 г натива ще се сети за Венера  и нейната природа, а как и къде , според наталния й статус.
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

irko_birko

• Full Member
  • Публикации: 228
« Отговор #169 -: Декември 18, 2017, 05:22:50 pm »
Ха, сега видях, че дирекцията Слънце съвпад натална Венера ми е активна
Приемам 'залагания' кво ще даде, че и аз като в приказката гладна кокошка просо сънува  :)

Сатин, на мен това ми донесе завършване на висшето - активирани ми бяха 9 дом и МЦ. СД МЦ тригон Н Меркурий У10 и СД Венера тригон К9.

romantica

• Hero Member
  • Публикации: 1919
« Отговор #170 -: Декември 18, 2017, 06:25:01 pm »
Ха, сега видях, че дирекцията Слънце съвпад натална Венера ми е активна
Приемам 'залагания' кво ще даде, че и аз като в приказката гладна кокошка просо сънува

Ще даде нещо хубаво, ще видиш! Нали казват, че хубавите работи бавно стават ;)

Сатин, какво разбираш под "активна", колко градуса отчиташ?

При мен към есента на 2018г. ще е точният съвпад на прогр. Венера с нат. Слънце/Юпитер/ПФ в 1 дом, по това време и дир. Луна ще е там. В последните 2-3 години, личните дела не са на дневен ред при мен, само работа ми е в главата.
Макар че в последните няколко месеца е непоносимо - ежедневно съм питана на колко години съм, дали съм семейна и какво работи мъжът ми. Днес си направих майтап, че е заминал да помага на дядо Коледа в Лапландия ;D

Ребека

• Hero Member
  • Публикации: 4577
« Отговор #171 -: Декември 18, 2017, 07:03:06 pm »
Оф ,даде ми идея -ще казвам, че съм вдовица и ще млъкват  ;D

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #172 -: Декември 18, 2017, 07:03:12 pm »
И защо ги интересува какво работи хипотетичният ти мъж? Жени ли задават такива въпроси? Вероятно ги интересува дали може да храни къщата и колко пари изкарва - обикновено са предвидими, рядко са ме изненадвали.  ;)

Бека – не просто вдовица, а вдовица-отровителка.  ;D
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

Ребека

• Hero Member
  • Публикации: 4577
« Отговор #173 -: Декември 18, 2017, 07:08:55 pm »
Аа нищо, че Луната ми е в Скорпион-не бих го отровила освен, ако не носи на пиене завалията  :D аз съм като Кармен-бих го намушкала с  нож да пусне кръв и умре на червен фон живописно  :012:

Terry

• Hero Member
  • Публикации: 3370
« Отговор #174 -: Декември 18, 2017, 07:47:55 pm »
Казвай, че е моряк :D
Frankly, my dear, I don't give a damn.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #175 -: Декември 18, 2017, 08:47:39 pm »
Казвай, че е моряк :D

Половин година пътува, половин година лежи на дивана.  :043:

romantica

• Hero Member
  • Публикации: 1919
« Отговор #176 -: Декември 18, 2017, 10:28:43 pm »
И защо ги интересува какво работи хипотетичният ти мъж? Жени ли задават такива въпроси?

Щото клюката е най-голямата цел в живота на някои хора... :)

Terry

• Hero Member
« Отговор #177 -: Декември 19, 2017, 08:32:25 am »
Не само заради клюката, подобни женички не могат да си представят че една жена може сама да се оправя финансово, за тях мъжът е символ на финансовия просперитет. Няма ли мъж - жената жива да я ожалиш.

Мен така една съученичка с меден гласец ме разпита (явно наскоро беше разбрала за развода ми) най-подробно какво е станало със семейното имущество и сигурно заключи, че след като все още работя еди какво си, горката аз. :D

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #178 -: Декември 19, 2017, 10:21:08 am »
Друг случай.  :012:

Мен съвсем наскоро една "щастливо омъжена" съседка с такова презрение и жал ме изглежда, когато ме видя как върша сама хамалска работа. В продължение на около два часа изнесох огромна секция на боклука, разглобена на плоскости. А в тях през ден се чуват скандали, луд го прави. Тормози го, трови го, мели му на главата, мрази го /и това се чува, не си измислям/, но стои при него, а нямат и деца вече. Мъжът заема ръководен пост на летището и взема супер яка заплата. Тя не работи, кара хубава колица, обикаля салони и се разхожда със своето декоративно малко кученце. Кой е като нея? Ние, дето сами се оправяме в живота, сме презрени същества, несполучили и неуспели.  :d030:

Terry

• Hero Member
« Отговор #179 -: Декември 19, 2017, 11:44:53 am »
На такива, особено дето не работят им се чудя не си ли мислят какво ще стане ако въпросният мъж, стожер на еснафския морал и семейство, умре?