Стратегии не може да прави, по всичко личи-в спорт, в игри, в каквото и да е. За материалното-не мога да преценя, по-скоро-не, не е от сорта жени, които показват новата рокля и обясняват колко струва, изобщо в материален план няма особено с какво да се похвали/оплаче, не ходят по скъпи хотели, но все пак могат да си позволят някоя почивка с децата в чужбина.
Компанията определено беше само нейна, те бяха общите на всички ни приятели, но интересното е, че всички други ми реагират позитивно, независимо от нейните опити, може би защото всичко беше уж на майтап, уж през смях. Едното по-възрастно семейство, особено жената, си демонстрираше симпатиите към мен, може и да се е усетила, че не е майтап.
Точно арогантността и наглостта ме втрещиха, демонстративно отношение, но в избрани ситуации. От друга страна е възможно да е имала дълги скрити симпатии, а сегашните транзити да са й подложили крак, за моя изненада.
Относно часът на раждане не съм на 100%, знам събития от живота, но не съм проверявала картата и не помня датите.
Рядко се изненадвам от поведението на хората, но тази жена определено успя, негативно.
Естествено, нещата няма да останат неясни, може да еслед месеци, години, но ще разбера
Пък ако ви е интересно-и вие
Дали й горят ушите, като цял форум я нищи..
Опитвам се да съм максимално обективна в описанията-тя е типичния спортист-веселяк, в който не би предположил никакви свалки, задкулисия и подобни. Докато в един момент не усетиш, че кани гаджето ти на блус, пак на майтап, после го кани на друго, на трето...Дори ме попита дали сега той като е в това настроение е по-добре да го заговори или да изчака. Напомни ми на 7-8 клас когато си давахме съвети с приятелки как да свалим някое гадже, голям майтап. Е, беше подпийнала (1 голямо), преди това слушахме дълга история как напила 2-ма мъже, тя изпила почти цялата бутилка. Интересен човек, преди не се вглеждах, всеки си има трески