Папи, добре ли познаваш дамата? Преди не се ли е държала провокативно? А как реагира съпругът й на тези изпълнения?
Знаеш ли какво си мисля - че може мъжът й да не й обръща внимание (евентуално да има друга и тя да го е разкрила и само пред хората да се прави, че са идеално семейство) и да има нужда да почетка женското си самолюбие.
Друг вариант е да ти завижда, че си харесвана от хората и да се конкурира с теб за вниманието на околните.
Лили спомена за накшатрите на градуса на АС и Луната. Тя няма нито една планета в мека накшатра. Като добавим към това три планети в свирепи накшатри и Лагна в остра, ми изглежда като силно изявен индивидуалист. Трудно й да бъде в добри и близки отношения с хората, егоистка е, не умее и не желае да се съобразява с другите. Не мисля, че тази жена цени приятелството и близките отношения. Липсата на една дори мека накшатра плюс трите свирепи ми говори за това. Може да поддържа трайни отношения (Венера и Сатурн във взаимен аспект са във фиксирани накшатри), но докато трае изгодата. И сигурно получава изгодата, защото Венера е екзалтирана и ъглова. Умее да си постига целите, според мен.
Марс и Сатурн имат най-голямо влияние в картата й (според шадбала). И двете планети аспектират Венера - управител на 11-тия дом. Още една насока, че умее да гони целите си. Може да не е със стратегия, както казваш ти, но болезненото его (слабо Слънце по шадбала на 6 гр. от Кету) е също мощен двигател. Наистина женствеността сякаш не й е присъща. Марс е в страстната Пурва пхалгуни - действа повече по мъжкия архетип, като завоевател. Както писа Лили, наистина може и да го прави за спорта, за да докаже на себе си, че може, че е по-добра от другите (накшатрата на Луната и на АС също сочат към това - желание да блести постоянно и да бъде най-добрата във всичко).
Не знам колко сте близки с нея и колко ти е споделяла, но заради аспектите на Марс и Сатурн към 12-тия й дом и към Венера, подозирам, че е склонна да изпитва неудовлетвореност в интимните отношения. А апетит за такива не би трябвало да й липсва. Понякога това се избива с безразборни флиртове.
Извинявам се, че повтарям предишни мнения.