Вчера една клиентка, възрастна баба на 70 и няколко години, искаше почти да ме бие. Едно младо момиче дойде да си купи цигари, дадох ѝ, в същото време се появи една бабка и започна да крещи най-напред на момичето, че я е предредило, нарече я "кучка" и с други цветисти думи, после започна на мен да крещи и едва ли не искаше да ме бие, понеже според нея съм я видял и нарочно съм пуснал момичето преди нея, а всъщност не я вях видял бабката. Почти бях готов да натисна паник бутон, бабката уж бързаше и искаше да си зарежда телефона с ваучер за 10 лева, а се оказа, че е забравила уж номера, 10 минути се въртя, докато уж си го спомни, понеже взе да твърди, че не съм ѝ върнал ресто и докато ѝ покажа къде всъщност ги е прибрала, минаха още 10 минути. Направо, луда работа, при това на петък 13ти, а и дъртата със сигурност не беше наред. :lol_hitting: :lol_hitting: :lol_hitting:
Не знам обаче, какво да правя друг път в подобни ситуации? Гледам съм спокоен и любезен с всички, а въпреки това най-неочаквано се опитват да ме нападат така.