Лъжа ли? Я пак си помисли. Ама честно.
Теб почти не те виждам да пишеш във форума. Но редовно вървиш подире ми и ми дишаш прахта. :012:
На какво ли дължа такова внимание от абсолютно непознат човек? Та с тебе дори не сме влизали в препирни по астрологични въпроси, за разлика от други потребителки. Само че от тяхна страна няма МАНИЯ ЗА ПРЕСЛЕДВАНЕ. Ти обсебена ли си от мен?
Няма какво да си мисля, факт е че лъжеш най-безцеремонно. За мен е кристално ясно, че не можеш да си докажеш обвиненията си. Това означава, че всеки път когато си разказвала/споделяла истории е възможно да е имало лъжа.
Историите с колежките, с делото, със съседите, всичко. Сигурно и за тях си използвала лъжи, за да спечелиш съчувствие и да се изкараш жертва на 'лошите' хора. Знаеш ли колко ниско е да се лъже и набеждава, да се обижда с грозни думи?! Имаш ли си на идея каква карма си навлече тея дни?! Всички си получаваме заслуженото за постъпките и думите Лила, не го забравяй! Никой не е над вселенските закони.
За няколко дни те видях в толкова лоша светлина, че се чудя какво добро остана да притежаваш. В опита си да се защитиш, за нещо за което носиш пълна вина, послужи си с обиди, интриги, лъжи, нападки. Интриги защото не спря да споменаваш и намесваш и други потребители, лъжи, които могат да се осветлят от коментарите ми досега във форума , обиди и нападки още си стоят някои, други са изтрити, но доста ги видяха. Ти си зла и лоша за мене. Точно последните дни ходя след тебе да ти разобличавам фалшивите обвинения , защото си имам чест и достойнство, ако не са ти познати тези качества. Далеч не е мания за преследване, защото нямаш нищо специално в моите очи, точно обратното. Знам, че не трябва да ти се обръща внимание, но името ми няма да петниш, не си го позволявай повече никога! Аз съм чиста пред съвестта си, чернилката с която ме заливаш си остава в теб.
Все ми е тая дали ме виждаш да пиша във форума. В препирни по астрологични въпроси не влизам, ако това си чакала, че да ме забележиш. За мене си жалко падение, това ми показа, това научих за тебе. Няма какво повече да си доказвам. И все пак бъди щастлива, ще си помогнеш!