Не съм адвокат на Лила. Просто имам навика да защитавам онеправдани, такива в по-неизгодна позиция, черни овце. :012:
Папи и друг път го казах, единици са тези. Ти придаваш прекалена важност и приемаш лично нещата. Хората, които питат и посещават форума, Лила и изобщо отговарящите във форума, ги интересуват дотолкова доколкото могат да им отговорят на някакъв въпрос или да научат нещо от тях. И ще ги интересуват дотолкова, ако има какво да им предложат. Хората са на първо място егоцентрици.
Познавам Лила от виртуалното астро пространство от около десетина години. И ти предполагам не от вчера. Служебно я беше регистрирала ти самата по свой избор във форума си. Прави елекция на форума. Не е ли така ? А в някакъв аспект тя не е по-различна оттогава досега. Но ти като че ли напоследък предпочиташ да се фокусираш, дори да провокираш да се покажат нещата, които не ти допадат в нея, на които не симпатизираш и да подминаваш не много ласкавите и не на място изказвания на други потребители, към които нямаш особено отношение или са ти симпатични, просто защото са против този, който не харесваш по някакви причини.
Да й съчувствам ? Може би съзнателно или несъзнателно е искала да се махне от форума и затова е влизала с бутонките на този или онзи. Провокира реакция, за да вземе това решение. Иначе я разбирам като човек, който влага много енергия и себе си в това, което прави.
Единственото, което съм искала да кажа с коментарите си по въпроса, още преди Акрукс да го играе ощипана, е че нещата са двустранни с треските за дялане. И че дрязгите се създават активно и са в сътрудничество с ..., не ги прави и създава самоцелно един човек.