Автор Тема: Здравословни проблеми  (Прочетена 34123 пъти)

Happy58

• Гост
Re: Здравословни проблеми
« Отговор #120 -: Ноември 16, 2017, 06:15:26 pm »
За 11 - в темата за нумерология ... доста съм писала.
И това, че 11 се било живяло като 2-ка ... забрави го - само ще ти пречи. Енергиите са съвсем, съвсем различни. ЖП11 е толкова интензивен, толкова изискващ .....

Сега е най-добре да се успокоиш - дай си време. За да се възстановиш и да можеш да функционираш нормално. И после ще ги мислиш нещата - със сигурност ще получиш "подсказка" - само трябва да го чуеш.

Хубаво е, че нямаш сериозни проблеми  :clap: :clap:

А, това за Нептун - рисуването - не ти върши работа, ако не си го развила досега.

Ребека

• Hero Member
  • Публикации: 4571
« Отговор #121 -: Ноември 16, 2017, 07:51:39 pm »
А, това за Нептун - рисуването - не ти върши работа, ако не си го развила досега. Ако не е стигнала мастер клас-Пикасо, арт терапията не върши работа  :017: -така го разбирам. Какво точно означава? Иначе рисуването, като терапия ,медитация и изразяване, винаги е препоръчителнo, независимо дали отрaботваш /заработваш Нептун.. Там некадърни няма, тези с добрата техника са шлайфани и школувани, но често децата са по-близо до Нептун -световният океан и несъзнаваното .

Ребека

• Hero Member
« Отговор #122 -: Ноември 16, 2017, 08:26:02 pm »
Ами да ,Пабло Ескобар коолко го е развивал тоз Нептун, за да почне да печели от него  :012:

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7914
« Отговор #123 -: Ноември 16, 2017, 08:49:02 pm »
Шегата настрана, в който човек живее изкуството, винаги ще е така-дали ще е танци, рисуване, писане-няма значение
Наскоро един познат сподели, че на 40 е записал народни хора, беше супер доволен, цял живот бил искал

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #124 -: Ноември 16, 2017, 10:50:49 pm »
Родопис, аз споделих в един от коментарите, че Огън-я вдига виталитета, но нас "водните" темпераменти ни е нужна Земя, когато се оставим на инерцията. Обикновено боледуваме от онова, което отразяваме от средата около нас, ако тя е "здравословна" и ние сме емоционално стабилни, ако не  е, тялото ни реагира. Еднакво силни сме като внушаваме, но и като си самовнушаваме. "Хвани" се за онова, което те (е) кара(ло) да се чувстваш сигурна, намери си "патеричка". Мен не успокоява архетипа Телец и хора със Слънце, АСЦ, Марс там и дейности по същия, е невинаги ми се получава, но...опитай и ти, кое е твоето.  :)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Рени

• Hero Member
« Отговор #125 -: Ноември 16, 2017, 10:55:49 pm »
Че защо е чакал чак досега?

Щото влака чак сега спрял на неговата гара.
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

rodopis

• Sr. Member
  • Публикации: 306
« Отговор #126 -: Ноември 17, 2017, 07:35:09 am »
За рисуването, аз рисувам големи картини, направо like a pro  ;D материалите са ми професионални, четки, платна и т.н. Окачвам си ги на стените, че и поръчка си ми правили, но вътрешно усещам, че имам нужда да го правя за себе си, не за другите. Ако приема поръчка едва ли ще се справя. Не съм учила, а много исках. Затова си мислех, че по този начин си отработвам Нептун, преди да почна да рисувам пишех поезия, пробвала съм разкази и т.н.
За рибките- не се бях замисляла, защото не съм им почитател, скучни ми се струват. Харесват ми морските аквариуми, но те пък и те са голяма играчка, а и трябва да са големи и т.н. Ще помисля, ще разгледам може би наистина ще си взема две да се гонят  :012:
За творчество у дома, преди много години правих изделия от морски корали, миди, рапани, черупки и т.н. По едно време мислех да започна бизнес със свещи, с коледни украси. Обожавам украсите и въобще всякакви изящества, но с времето разбрах, че от там пари няма как да изкарам, освен ако нямам по-солиден бизнес покрай тях и реших, че само си губя времето в глупости и зарязах тези инициативи.
Лили, и ти си права. Стреса от работата много тормози червата. По Хюмън Дизайн си спомням, че ме изчисляваше точно подчинена на връзката ум- черво и трябвало да си го слушам него  :012: Това обаче ми се е случвало само два пъти (да го усетя) първият беше за една работа, още на интервюто усетих такова вълнение и бях истински щастлива след това когато работех там. Вторият път беше когато видях половинката .
Рени, казваш да се хвана за "патерица". Само спортът съм забелязала, че ми действа така, но той Марса ми е пропаднал в Рак, което е типично за него- да търси спортни изяви. Иначе по земните теми, освен гледане на цветя не се сещам за друго. Тука ме затрудни...  Рени ти ми писа за архетипа на Рака, имам една дебела тухла на английски за архетипите на зодиите. Първият, който прочетох беше на Рака. Това, което аз разбрах, че там където се намирам, примерно работна среда, трябва да проявя "майчинска" грижа към останалите. И аз го правя, но нещата не се подобриха. Какво би ме посъветвала да прочета още по този въпрос?
Между другото, чела съм, че МЦ в близнаци обикновено дава две работи и при мен е така. Но втората си ми е по сърце, на нея се разтоварвам. Някой ми писа за СЛВ в близнаци- ами чела съм и там често се споменава, че може много да сменя и да търси своето поприще, да е любопитен, да задава въпроси, но също и предупрежденията да не изпада в безкрайно търсене на ново нещо и да спре да мисли, че тревата в чуждия двор е по-зелена.
Минах отново гастро-Ехо-преглед. Докторът беше категоричен, че на този етап няма смисъл от колоноскопия.  Заключи, че всичко ми е на нервна почва, от вегетативната нервна система, която кара червата да правят спазми и контракции. Каза, че панкреаса си е напълно ОК, общо потвърди това, което казаха на ирисовата диагностика. Каза, че  при червата от двете страни както отляво така и от тясно има леко стеснение и затова ме боли, по-изразено отляво. И, че поради нарушен ритъм на червата застоява храна, която почва да ферментира  :-\  Изписа ми доста неща и беше категоричен, че ще се нормализира ритъма. Ще ги пия месец, сред лекарствата отново има ензими, пробиотици, нексиум и още две, които са ми непознати. Разликата е, че аз примерно съм пиела нексиум само при нужда, а сега ми е изписан за месец. Т.е. явно лечението трябва да е продължително. След месец съм на контролен преглед. Поне няма нещо страшно, а се оказа-тривиално, че е от нерви.
Благодаря на всички, които се включиха. Аз ще продължавам да търся път към себе си. Преди време като започнах да се занимавам с астрология, осъзнах, че тя е единствения ми способ един ден да заживея в мир със себе си. Пътуването започна и колкото повече чета и се уча от Вас толкова повече осъзнавам, че това е задача за цял живот  :-*
« Последна редакция: Ноември 17, 2017, 07:49:45 am от rodopis »

Рени

• Hero Member
« Отговор #127 -: Ноември 17, 2017, 10:07:58 am »
Родопис, аз чета приказки и митология. :)
При мен възлите са обратни на твоите- СЛВ в 4-ти, ЮЛВ в 10-ти, като се застоя много по темите "семейство, у дома, лично"  и веднага бягам в 10-ти, щото така ми е по-лесно( съвпад е и с Юпитер),забравяйки, че вече съм била там. 10-ти дом не е само кариера, професия, а показва и начина ни на поведение пред обществото. Ти (с) какъв имидж искаш да се покажеш навън, като каква или с какво, как искаш да те виждат другите и с какво-с дрехите, с прическата, с някакво занимание, с кариера, със семейството си ? С какво искаш да те запомнят и понеже при теб , тук е и Марс, какво толкова искаш да защитиш ? За теб е много важно да си и Меркурий, и Слънце, и Луна, и Марс, и избора ти за бъдеще да е топ 10 (СЛВ).

Цитат
Окачвам си ги на стените, че и поръчка си ми правили, но вътрешно усещам, че имам нужда да го правя за себе си, не за другите. Ако приема поръчка едва ли ще се справя. 
Аз не мога да ти дам съвет, как да се справиш с това, за да не реагира тялото, защото аз също към този момент не се справям с обратното . За+  мен е лесно да изляза навън, там, горе и да се "набия на очи" пред другите, но ако приема лична покана за 4-ти дом, едва ли ще се справя, затова бягам от интимността, семейна заетост, дом и от Слънчицето си в Риби.
Трябва ли на всяка цена да те възприемат като умна, , интелигента, способна- Меркуриев знак на МЦ ? Аз  това го преодолях, при мен МЦ е в Дева, защото правя онова, което ми харесва, Огледай се в очите на мама, как комуникирате,  колко те подкрепя  или не . :)

rodopis

• Sr. Member
« Отговор #128 -: Ноември 17, 2017, 10:39:23 am »
Ех,
Цитат
Огледай се в очите на мама, как комуникирате,  колко те подкрепя  или не
- това няма как да стане, както написах 2014-та всичко приключи по темата с моята рода.Ами аз не съм мислила за това как искам да ме виждат, аз трябваше да изкарвам пари, за да издържам майка ми и т.н. В един момент всичко приключи с гръм и трясък и аз започнах един вид да живея "наново". Бях с 0,20 стотинки, без дом, без роднини.  :) Животът ме е научил само на едно- да оцелявам. И аз оцелях. Стоя и работя с хора, с които са се занимавали, които са имали любящи родители, които ги подкрепят и до днес. Аз не зная какво е това. Мога само да наблюдавам и да си давам сметка, че съм била много силна, за да премина. Но много психическа устоичивост, все пак се отрази на здравето ми. И пак като се замисля, можеше и да не съм жива или да съм продрусала, пропила и т.н. Може би съм имала късмет или все пак СЛВ ме е спасил.
На мен ми е най-добре у дома, дърпа ме много ЮЛВ. Който дойде на гости- не му се тръгва. Имам умения да правя средата много юутна. Интересно е, че в последните години част от моят чувствителна натура се преобрази и хората ме възприемат по като Козирог, а не като Рак- толкова планети в 10-ти дом, може би заприличвам на Козирог.
Ако ме питаш как искам да ме видят, може би като "успял" човек(страдам си от това, че нямах старт и трябваше много да се боря, за да постигна някакво равновесие). Марс- какво защитавам? Вероятно половинката на този етап.
Рени, допълвам само- при моят мъж СЛВ е в 4-ти, както при теб. Много го дърпат и то в публичното пространство, но винаги нещо лошо се случва. Аз му обясних преди време, че по ЮЛВ не трябва да се втурва(доста е изкушен), защото после се разболява- много нерви и после страда здравословно. Откакто почна да се концентрира върху СЛВ в 4-ти дом и започна да се занимава с имоти и ремонти, здравето се подобри, той е по-щастлив и т.н. От време на време някой току му се обади да го покани отново в публичното пространство, но той вече отказва. Работи и по ЮЛВ, но там обикновено само нерви хаби. Докато аз се чувствам чудесно по ЮЛВ, но гледам да не се заседявам, защото вътрешно усещам, че ако твърде се приближа(както беше до 2014-та) ще "изгоря". Вярно е, че трябва баланса да се държи.
« Последна редакция: Ноември 17, 2017, 10:54:33 am от rodopis »

Рени

• Hero Member
« Отговор #129 -: Ноември 17, 2017, 01:20:11 pm »
Родопис, благодаря за споделеното. И при мен са сходни проявите, както при съпруга ти по темата на СЛВ/4-ти.  :38:

Happy58

• Гост
« Отговор #130 -: Ноември 17, 2017, 03:54:49 pm »
.....................
Някой ми писа за СЛВ в близнаци- ами чела съм и там често се споменава, че може много да сменя и да търси своето поприще, да е любопитен, да задава въпроси, но също и предупрежденията да не изпада в безкрайно търсене на ново нещо и да спре да мисли, че тревата в чуждия двор е по-зелена.
.............................

Ето това удебеленото е по Стрелец - някой, нещо, някъде ...... Близнаци знае - как се нарича, какво е, къде е - факти и информация.

rodopis

• Sr. Member
« Отговор #131 -: Ноември 17, 2017, 03:58:36 pm »
99,9% бях сигурна, че си ти  :58:
нямах време само да върна назад и да проверя, затова написах Някой... И да права си и аз и го написах- дърпа ме пустия му ЮЛВ
« Последна редакция: Ноември 17, 2017, 04:01:32 pm от rodopis »

Happy58

• Гост
« Отговор #132 -: Ноември 17, 2017, 04:04:56 pm »
99,9% бях сигурна, че си ти  :58:
нямах време само да върна назад и да проверя, затова написах Някой... И да права си и аз и го написах- дърпа ме пустия му ЮЛВ

въпросът не е до мен - аз ще се справя и без да ме споменеш - пък и не за това пиша. Важното е да се ориентираш, защото енергията на СЛВ ни е чужда - аз казвах "ама какво е това, как се ПРАВИ?" - затова ти дадох конкретен случай, за да придобиеш усещане. Просто следващия път си казваш - не, първо ще проверя как/какво/къде е и тогава действам/пиша/казвам/ и т.н. :)

не е необподимо да търсиш знака на СЛв в такива генерални неща като МС :) - срещаме предизвикателствата си постоянно, в ежедневието ....

прочети частта за близнаци в "астрология на душата" - много добре е описано откъм практическия момент. :). Все пак, за да го приложим, ще е добре да занем и как се прави :).
« Последна редакция: Ноември 17, 2017, 04:07:31 pm от Happy58 »

Ребека

• Hero Member
« Отговор #133 -: Ноември 17, 2017, 04:55:07 pm »
Искам категорично да заявя ,че не е вярно клишето, че енергията на СЛВ ни е непозната, а на ЮЛВ-обратно и че трябва да се стремим към СЛВ .Ами хора със стелиуми, лични планети ,диспозиторни у-ли и др в знака на СЛВ така си изразяват енергията на знака, все едно са прототип на у-ля на знака  :012: без да се стараят-отвътре им идва ,по рождение.. А пък в знак на юлв няма нищо или нещо уж кармично кофти  -хич не го проявява, мътна индия му, умишлено бяга от там и прочие ...Та някой може да спре пък малко със СЛВ и да погледне назад .

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #134 -: Ноември 17, 2017, 05:02:21 pm »
Бека, не се хаби да обясняваш.  :)
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui