За рисуването, аз рисувам големи картини, направо like a pro
материалите са ми професионални, четки, платна и т.н. Окачвам си ги на стените, че и поръчка си ми правили, но вътрешно усещам, че имам нужда да го правя за себе си, не за другите. Ако приема поръчка едва ли ще се справя. Не съм учила, а много исках. Затова си мислех, че по този начин си отработвам Нептун, преди да почна да рисувам пишех поезия, пробвала съм разкази и т.н.
За рибките- не се бях замисляла, защото не съм им почитател, скучни ми се струват. Харесват ми морските аквариуми, но те пък и те са голяма играчка, а и трябва да са големи и т.н. Ще помисля, ще разгледам може би наистина ще си взема две да се гонят :012:
За творчество у дома, преди много години правих изделия от морски корали, миди, рапани, черупки и т.н. По едно време мислех да започна бизнес със свещи, с коледни украси. Обожавам украсите и въобще всякакви изящества, но с времето разбрах, че от там пари няма как да изкарам, освен ако нямам по-солиден бизнес покрай тях и реших, че само си губя времето в глупости и зарязах тези инициативи.
Лили, и ти си права. Стреса от работата много тормози червата. По Хюмън Дизайн си спомням, че ме изчисляваше точно подчинена на връзката ум- черво и трябвало да си го слушам него :012: Това обаче ми се е случвало само два пъти (да го усетя) първият беше за една работа, още на интервюто усетих такова вълнение и бях истински щастлива след това когато работех там. Вторият път беше когато видях половинката .
Рени, казваш да се хвана за "патерица". Само спортът съм забелязала, че ми действа така, но той Марса ми е пропаднал в Рак, което е типично за него- да търси спортни изяви. Иначе по земните теми, освен гледане на цветя не се сещам за друго. Тука ме затрудни... Рени ти ми писа за архетипа на Рака, имам една дебела тухла на английски за архетипите на зодиите. Първият, който прочетох беше на Рака. Това, което аз разбрах, че там където се намирам, примерно работна среда, трябва да проявя "майчинска" грижа към останалите. И аз го правя, но нещата не се подобриха. Какво би ме посъветвала да прочета още по този въпрос?
Между другото, чела съм, че МЦ в близнаци обикновено дава две работи и при мен е така. Но втората си ми е по сърце, на нея се разтоварвам. Някой ми писа за СЛВ в близнаци- ами чела съм и там често се споменава, че може много да сменя и да търси своето поприще, да е любопитен, да задава въпроси, но също и предупрежденията да не изпада в безкрайно търсене на ново нещо и да спре да мисли, че тревата в чуждия двор е по-зелена.
Минах отново гастро-Ехо-преглед. Докторът беше категоричен, че на този етап няма смисъл от колоноскопия. Заключи, че всичко ми е на нервна почва, от вегетативната нервна система, която кара червата да правят спазми и контракции. Каза, че панкреаса си е напълно ОК, общо потвърди това, което казаха на ирисовата диагностика. Каза, че при червата от двете страни както отляво така и от тясно има леко стеснение и затова ме боли, по-изразено отляво. И, че поради нарушен ритъм на червата застоява храна, която почва да ферментира
Изписа ми доста неща и беше категоричен, че ще се нормализира ритъма. Ще ги пия месец, сред лекарствата отново има ензими, пробиотици, нексиум и още две, които са ми непознати. Разликата е, че аз примерно съм пиела нексиум само при нужда, а сега ми е изписан за месец. Т.е. явно лечението трябва да е продължително. След месец съм на контролен преглед. Поне няма нещо страшно, а се оказа-тривиално, че е от нерви.
Благодаря на всички, които се включиха. Аз ще продължавам да търся път към себе си. Преди време като започнах да се занимавам с астрология, осъзнах, че тя е единствения ми способ един ден да заживея в мир със себе си. Пътуването започна и колкото повече чета и се уча от Вас толкова повече осъзнавам, че това е задача за цял живот