Автор Тема: Здравословни проблеми  (Прочетена 34455 пъти)

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
Re: Здравословни проблеми
« Отговор #135 -: Ноември 17, 2017, 05:20:20 pm »
Защо, има странични ефекти ли? Напролет си бях взела такава тинктура, пиех по малко. Но понеже съм непостоянна в самолечението, бързо се отказах. Нямам хормонални проблеми.
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

Happy58

• Гост
« Отговор #136 -: Ноември 17, 2017, 05:44:16 pm »
Всички вие, които имате проблеми с щитовидната жлеза, случайно по някое време преди заболяването да сте пили тройчаката против паразити?

Всички ние :) сме пили някъде 10г преди да се установи заболяването, но лично направена, не купена и не я докарах докрай - нещо ми се объркаха нещата.

Ако искаш да направиш някаква връзка, предвиди факта, че проблемите с щитовидната жлеза са или намалена или увеличена функция. Тройчатката, съдържаща йода от орехите, създава увеличената функция, а при мен беше намалена.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13755
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #137 -: Ноември 17, 2017, 07:29:50 pm »
Възлите не са планети, че да имат енергия, а са само показалец- по кой дом сме дейни и по кой ще действаме, като нещата са свързани, затова се нарича нодална ос
Сам по себе си СЛв няма как да ни направи нещо, ако не сме работили по южния, например- моя южен в 5д- творчество, което след години работа ме е отвело до северния в 11д- споделяне с другите, групова творческа дейност, но продължавам да действам и по южния, няма как да съм в творческа група, ако не творя  :)

romantica

• Hero Member
  • Публикации: 1919
« Отговор #138 -: Ноември 18, 2017, 12:59:53 am »
Последните изследвания посочват, че и при хипо- и хипер- тиреоидизъм е необходимо да се приема известно количество йод.

Така че, дали е приемана или не, на дали проблемът е в Тройчатката. По-скоро отговорът е някъде там в забързаното и объркано време, в което живеем.

Човек се разболява и лекува постоянно, без да знае дори.

rodopis

• Sr. Member
  • Публикации: 306
« Отговор #139 -: Ноември 18, 2017, 08:54:14 am »
akruks, аз затова написах, че трябва да има баланс.  :)

За Щ.Ж. и Хашимото няма общо една Тройчатка, ядене или не ядене на орехи. Хашимото е автоимунно заболяване, но не е заболяване на Щ.Ж., то я атакува- има огромна разлика. Вече дали има хипо/хипер или се редуват-  тук говорим за индивидуални особености на организма. Недостигът на Йод вече доказано води до кисти на всички органи, най-често при жените на Щ.Ж. и полови органи.
Много хубава е книгата "Хашимото първопричината", където Изабела Улнц описва и синтезира много добре информация относно Хешимото и проблемите с Щ.Ж. Много по-опасен е глутенът за нея, отколкото една Тройчатка... И вече е доказано, особено в БГ, че проблеми с Щ.Ж. има всяка втора жена и един на 10 мъже. Защо? Вероятно заради Чернобил, заради войната в Югославия и т.н. Организмът по-трудно се справя с все по-мръсния въздух, храна, все по-големия стрес и умора и се отключват всякакви заболявания, кодирани в ДНК-то ни. В този ред на мисли има още една хубава книга "Биология на убежденията" на Брус Липтън, където човекът много добре обяснява от гл. точка на учен какво се случва с клетките ни изложени на една нездравословна среда.
« Последна редакция: Ноември 18, 2017, 08:57:17 am от rodopis »

strelicka

• Hero Member
  • Публикации: 3110
« Отговор #140 -: Ноември 18, 2017, 10:39:44 am »
rodopis ,
Ех,  - това няма как да стане, както написах 2014-та всичко приключи по темата с моята рода.Ами аз не съм мислила за това как искам да ме виждат, аз трябваше да изкарвам пари, за да издържам майка ми и т.н. В един момент всичко приключи с гръм и трясък и аз започнах един вид да живея "наново". Бях с 0,20 стотинки, без дом, без роднини.  :) Животът ме е научил само на едно- да оцелявам. И аз оцелях. Стоя и работя с хора, с които са се занимавали, които са имали любящи родители, които ги подкрепят и до днес. Аз не зная какво е това. Мога само да наблюдавам и да си давам сметка, че съм била много силна, за да премина. Но много психическа устоичивост, все пак се отрази на здравето ми. И пак като се замисля, можеше и да не съм жива или да съм продрусала, пропила и т.н. Може би съм имала късмет или все пак СЛВ ме е спасил.
На мен ми е най-добре у дома, дърпа ме много ЮЛВ. Който дойде на гости- не му се тръгва. Имам умения да правя средата много юутна.

не знам защо си прекъснала връзката с майка/рода,но правейки го си нарушила баланса юлв-слв /4-10
4 дом е основата,подкрепата,опората върху какво стъпваш за да вървиш към слв в 10
юлв в 4 съвпад ретро нептун изисква жертви,грижи за семейство,род
отчуждението ражда страхове,липси,празнота,силата на кръвната връзка
тр.сатурн в 4 дом сега активира нат.съвпад юлв-нептун,ретро,време подходящо да решиш проблеми,които си отлагала във времето
ако това не се случи се появяват здравословни такива от сатурнов характер
взаимообмена на антагонисти като сатурн-нептун носи изкристализиране
неща ,които дълбоко си потискала сега излизат на повърхността
вниманието и загрижеността,която получи тук от съфорумците,те насочва да преосмислиш нещо друго- какво ти липсва и защо

rodopis

• Sr. Member
« Отговор #141 -: Ноември 18, 2017, 12:03:53 pm »
strelicka, това вече не зависи от мен. Аз каквото успях да направя, го направих. Тук важи и правилото- това как другите се отнасят към нас е тяхна кАрма, а как ние реагираме- наша. Аз дадох всичко от себе си.  :) И жертвах повярвай ми много. Едва ли друг би направил/минал през това, което аз минах и направих. Насила не можеш да дадеш, можеш само да вземеш.
Сега си имам човек до мен и това е моето семейство. За него вече се "жертвам", раздавам и т.н.
Допълвам, че точно под натиска на Сатурн направих последен опит скоро-неуспешен. Някои неща не зависят от нас.  :)
« Последна редакция: Ноември 18, 2017, 12:11:26 pm от rodopis »

Корея

• Hero Member
  • Публикации: 2120
« Отговор #142 -: Ноември 18, 2017, 01:14:15 pm »
Някой правил ли е това?
http://xcombg.net/index.php?topic=2259.0
От малките радости в живота
човек може да си сглоби едно съвсем прилично щастие...

rodopis

• Sr. Member
« Отговор #143 -: Ноември 18, 2017, 01:29:18 pm »
Корея, аз съм го правила. Имах си недостиг и тестът го показа също ( освен кръвните изследвания)

Корея

• Hero Member
  • Публикации: 2120
« Отговор #144 -: Ноември 18, 2017, 01:35:34 pm »
Ще взема да се изрисувам по петите, дано има някакъв имуностимулиращ ефект.
От малките радости в живота
човек може да си сглоби едно съвсем прилично щастие...

Bin

• Sr. Member
  • Публикации: 467
« Отговор #145 -: Ноември 18, 2017, 04:17:39 pm »
Това го правих при аварията във Фукошима, на петите и на предмишници външна страна йодна тинктура с клечка за уши, търсих калиев йодит по аптеките нямаше това вариант. Иначе сега съм направил сладко от зелени орехчета друг вариант.

strelicka

• Hero Member
  • Публикации: 3110
« Отговор #146 -: Ноември 19, 2017, 09:27:32 am »
strelicka, това вече не зависи от мен. Аз каквото успях да направя, го направих. Тук важи и правилото- това как другите се отнасят към нас е тяхна кАрма, а как ние реагираме- наша. Аз дадох всичко от себе си.  :) И жертвах повярвай ми много. Едва ли друг би направил/минал през това, което аз минах и направих. Насила не можеш да дадеш, можеш само да вземеш.
Сега си имам човек до мен и това е моето семейство. За него вече се "жертвам", раздавам и т.н.
Допълвам, че точно под натиска на Сатурн направих последен опит скоро-неуспешен. Някои неща не зависят от нас.  :)

липсата на опозета в хороскопа ти с какво ги свързваш
не е въпроса колко ,а как го правиш

rodopis

• Sr. Member
« Отговор #147 -: Ноември 20, 2017, 07:02:31 am »
не мога да кажа :) Преди години още като по-млада си спомням, че действително бях по-субективна. С течение на времето това се промени. Зная, че всеки хороскоп има липса на нещо, но тя винаги е компенсирана.

rodopis

• Sr. Member
« Отговор #148 -: Ноември 21, 2017, 02:09:55 pm »
Разгледай архетипа на знака Рак, 29 -ти или 30-ти лунен ден си родена, лунната фаза, коя е най-силната ти планета и къде Огън-я в картата ти може да дава; всичко свързано с АСЦ, за да разбереш  къде са "язвите" в картата ти и тогава да почнеш да ги "лекуваш".
ако правилно го пресмятам от предходно новолуние до следващо, то тогава съм 29-ти лунен ден. Сега прочетох за него- че то само гадни неща пише, бил най-лошия лунен ден  :o ::)

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #149 -: Ноември 21, 2017, 08:29:16 pm »
ако правилно го пресмятам от предходно новолуние до следващо, то тогава съм 29-ти лунен ден. Сега прочетох за него- че то само гадни неща пише, бил най-лошия лунен ден  :o ::)

Така не се чете астрологична литература. :)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“