Става въпрос за откриване на точния час на раждане.Момичето не знае в точно колко часът е родено. Каза ми малко след 10ч сутринта. Лошото е ,че не може и да ми каже точна дата на раздялата на родителите си,защото е била подложена на голям стрес,а и се е подготвяла за изпити. Всъщност може би и не знае цялата истина. Поне тя така казва. Но може би раздялата е била някакъв по-дълъг период,в който родителите и са криели истината. Всъщност майка и се мести да живее в София с новият си приятел след есента на 2015г. През Октомври 2015г майката и дъщерята си правят татуировки за любовта и връзката между майката и дъщерята,че ще е вечна . Бащата оставя в родния си град, а майката заминава в София ,при новия си приятел. Момичето е много травматизирано. Зная няколко събития в живота и,но не и такива които да спомогнат за точна ректификация . Няма смърт ,нито деца и женитба,защото тя е на 20години.
Единственото което ми е казала е за тази раздяла , приемането и да учи в университет през Септ.2016г в София, напускане на работното място на 5.02.2018г последният и работен ден, и всъщност вчера се е уплашила доста след като спукаха гума с приятелят си (запознават се в интернет на 16.06.2017г ) в едно село по тъмното в 22.00ч . Другото , което знам е ,че нейният приятел си има брат,който се е оженил на 22.09.2017 г
И никак не ми е лесна задачата... Не знам какво да направя