Мерси Рени
В такъв случай моят съвпад е в Стрелец на ИЦ. Венера е У2 и У9, Сатурн е У5 и У6. Не при всеки такъв цикъл имам спомен за събития. Само да спомена, че е имало и други транзити, които явно са довели до проявления в тези случаи.
1. При съвпад в 10 дом Рак получих кръвоизлив и трябваше една седмица да не мърдам от леглото. Точно тогава започваше и цикъл Слънце - Меркурий в 10 дом, които са У12 и У1,10.
2. При тригон Сатурн - Венера в 11 и 3 дом се запознах с мъжа ми.
3. При опозиция в 11 – 5 дом - имах гинекологична интервенция.
4. При квадрат в 11 – 8 дом, почти на К9 - без причина се почувствах зле и колабирах, стигна се и до спешното, но казаха, че нищо ми нямало. Тогава имах и тр Марс на К6.
5. Пак при квадрат, но 1 – 4 дом - проблеми с квартирата и финансови злоупотреби, но тогава Плутон има съществена роля, т.к. е съвпад с Венера в 4 дом.
6. При опозиция в 1/7 дом, сменихме гадната квартирата, а новата беше супер.
7. При тригон в 1 – 9 дом (9 дом не мога много да го свържа защо, освен че е месец и половина преди да си взема държавния) ми откриха фиброаденом, после около квадрата започнаха няколко месеца гинекологични прегледи и изследвания, които откриха предраково състояние, но тъй като бях хванала на време проблема, всичко се оправи без последствия.
8. При тригон, Венера точно на МЦ, а Сатурн във 2 дом – спечелихме много пари, с които си купихме дом няколко месеца по- късно. По време на самата покупка пак имаше тригон, защото между двете събития Венера беше тръгнала ретроградна и се върна обратно.
9. Тригон, при който Венера е в 8 дом, а Сатурн 4 дом. Пак спечелване на голяма сума пари.
10. Куинконс, Сатурн на АЦ откъм 12 дом, Венера 5 дом – претърпяхме пътен инцидент.