Пп: Доскоро не знаех даже как се работи с таблет и смартфон, добре че беше колегата да ми покаже.
И аз не знам как се прави супа топчета, но това не ме прави странна жена, а жена, която не знае как се прави супа топчета ?
Много драма вкарваш в ежедневието си, което с времето максимално(ще) те отдалечава от реалността- това често е проява на Светилата, когато нямат аспект помежду си или са в стихии, които са коренно различни. Докато си на работа имаш време да четеш за стихиите, направи го бавно и вниквай в символиката им, след това няколко дни осмисляй прочетеното. Пак си мрънкай, но си задавай въпроса защо го правиш, така имаш шанс да разбереш, че си се озовал в собствено изграден от теб затвор на противоречията и след това да си изградиш "план за бягство" от затвора. Мързелив си, нито един риск не си поел в монотонното си изградено ежедневие, а архетипа Стрелец иска приключения, авантюра, свобода на действие. Когато има стелиум без антагонист, човек често се вкопчва и изразява противоположния знак в негативните си прояви- буксуваш в детайлите и фактите, като Близнак, без да прогресираш като Стрелец. Това ти го повтаряме поне 5 пъти в годината, никой не е толкова астро и лично "ухажван"- събуди се, това зависи теб, не от астрологията, не от другите- с нищо твоя живот не е по-тежък, по-кофти или по-сив от този на другите, всеки си има тъмните, неразбрани, неоценени страни и моменти. За да схванеш как функционира мозъчната ти кора, разгледай символите, асоциирани с въздушната стихия в картата си, за да схванеш къде си по-склонен към размисъл, там най-малко ще имаш трудности с гнева, с кофти ситуации, защото там по право е заложено при всеки да мисли повее и да се опитва да разбира нещата, вместо просто да изхожда(ш) от инстинктивна реакция. Сатурн също потиска гнева поради усещане за благоприличие, ти трябва да развиеш при теб Юпитер кат фактор увереност.
Всичко това го пиша за n-ти път, за да разбереш най- накрая, че въпреки непоносимостта ми към мрънкащите, Огънят, Юпитер винаги привличат възможности, подкрепа, в случая ти. Благодари си, че притежаваш тази способност, а ако не я виждаш, тогава значи си нарушил границите, което също е привично за много Стрелец/Юпитер.