Астрология. Езотерика > Избрани теми
Стационарни фази на планетите
Рени:
--- Цитат на: Сафо в Април 21, 2018, 12:59:08 pm ---Рени дир.ац не е ли някъде там?
--- Край на цитат ---
Да, на 20*56' тригон с натален МЦ. :)
Корея:
При мен спря върху нат. Венера и в квадрат с нат. Юпитер.
Миналото все така не ме оставя на мира, снощи получих и обяснение в любов от семеен родител на моя ученичка. :57:
Мечтаех си за нещо ново и свежо като отношения, но вероятно следващите две години ще се връщам в миналото или попадам в такива нелепи ситуации.
Сафо:
--- Цитат на: Корея в Април 21, 2018, 06:34:13 pm ---При мен спря върху нат. Венера и в квадрат с нат. Юпитер.
Миналото все така не ме оставя на мира, снощи получих и обяснение в любов от семеен родител на моя ученичка. :57:
Мечтаех си за нещо ново и свежо като отношения, но вероятно следващите две години ще се връщам в миналото или попадам в такива нелепи ситуации.
--- Край на цитат ---
Корея,какво свързваш с миналото?Съвпад с нат.планета е много силно влияние.Как са поставени в натала,в кой дом се случва съвпада,може да са пари,може обсебваща любов........
Корея:
В натала са в много широка квадратура , У и сУ5, съвпадът е в 7-ми дом.
Пари едва ли ще са, недовършени любовни отношения, които смятах за приключени, вероятно ще са на фокус.
Сафо:
Много силно действие имаше при мен стационарен плутон в градуса на луната,транзитен юпитер и той куинконс, луната, тя връх на йод.Тр.Слънце съвпад Сатурн в 12 активира ми тао квадрата. Психически преживелици.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия