sve,
с теб сме родени с точно 13 години разлика, без 3-5 минути
, не знам от къде е този не кръгъл час, вероятно е правена ректификация, дано се доближава до известния по регистри
имаме сходни натални положения, първият ми коментар беше ироничен в тази връзка
сигурна съм, че не ти е добре в момента кой и каквото да твърди, пък и ти надали си склонен да признаеш, не като симптоматика, а като първопричина - водещо светило, подчертано чрез екзалтация (извън хайз) в един от трудните домове, 6ти, не е най-лесното положение. Всъщност от трите такива домове (6,8,12) този се счита за най-предизвикателен за личността.
Дори да не търсиш съжаление или съпреживяване или каквото и да търсиш, едва ли ще споделиш, ако изобщо си наясно на този етап. Казват, че в тия домове Луната успява и от себе си да скрие съществени неща...
Но, един тригон между светилата, при това сходящ, казват, че чувствително подобрява хороскопа, целия
Освен това планетата с най-висок рейтинг при теб е Юпитер, в домицил, ъглов, управител на АС, при това в аспект и с двете светила - рано или късно това ще се прояви силно в твоя полза, в положителния си аспект
е, няма да липсват предизвикателства със Сатурн на АС и положението на Луната, Венера също, но все нещо ще те спасява
предполагам те интересува кога ще свърши този период - към лятото трябва да отпусне, а от октомври/ноември да стане по-леко
впрочем, около 18тата ти година имало ли е драматични моменти