Тр.Марс 2016,септември пак е в 4д,квадрат Плутон у3,но не е източен,търся отговори,защото на 2години минава оттам,но не и Юпитер ,преди 12г.пак е бил в скорпион?
Да, Сафо, преди 12г пак беше скорпион тр. Юпитер , изяви се третодомно, както и по-предния път когато беше в скорпион 94-та- и двата пъти съм карала курсове и съм работила през лятото на морето, в 3д са ми Марс и Нептун точен съвпад в скорпион.
Отговорите може да се намерят по различни начини от един двегодишен транзит на Марс.
Например ноември 2010 почина на майка глемия брат, а март 2011 почина по-малкия ѝ брат, двамата ми вуйчовци, тогава в солара, стартирал октомври 2010 имам сол. IC в нат. 8д, сол. Марс У4 съвпада с нат. Марс У8 , сол. Плутон в сол. 1д. , нат. 4д.
Миналата година, когато почина майка , а след 3м братовчедка ми (дъщеря на по-малкия неин брат) имам сол. МС точно върху К8, сол. Сатурн У8 на нат. IC
В текущия солар сол. IC в нат. 4д, сол Сатурн У4 в нат. 4-ти/сол. 3-ти, сол Плутон в сол 4-ти върху нат. К5 на южния ми възел