Здравейте съфорумци,
Не веднъж съм казвала,че я обичам и същевременно астрологията ми е непонятна, над 15 г чета и нищо,книги на Линда Гудман и на кой ли не не четох,във форуми,в безброй интернет страници,но ц, всичко ми се изпарява от главата и има нещо хаотично в нея ,което може би ми пречи да я схвана. Много харесвам интерпретациите на Хули Леонис, мисля,че доста ги разбира нещата този човек. Та от него бях чула,че Сатурн води със себе си събития, Юпитер променя енергетиката.А какво правят другите планети? Знам им значенията,знам и домовете, знам и аспектите ,използвам зет 7, но до там.Гледам спектите и нищо.Например транзитен Нептун в квадрат с Сатурн, какво трябва да значи, Предполагам Нептуна нещо предизвиква Сатурна ми, ама не мога да си го преведа. Има ли някой желаещ сред вас ,който да ми обясни като на олигофрен как да си тълкувам хороскопа.Разбирам прекрасно че това не е детска книжка,че да ми я разкажете,но може би ако някой ми каже, първо гледай това,после онова, Нептуна прави това,Марса онова. Предполагам и на други ще е полезна,а и току виж спести теми от невежи като мен. Благодаря ви.