Задавах въпроси по-горе по теорията, защото аз имам втори баща. Искал е да ме осинови, но баба не е позволила. Та сравнявах отговорите с предположенията с моята карта. Който я има - може да разгледа.
За пояснение - развели са се, когато съм била малка - 2-4 годинки. Имам само 2 спомена от баща ми - веднъж в училище, 1 клас (беше дошъл да ме види с втората му жена, но срещата мина неприятно) и след това вече на погребението му - на 10 годинки бях - много тежък спомен - плачещи и виещи баби, един мъж с вързана глава, който се предполога, че е баща ми, опяването на гроба - даже ме накараха аз първа да хвърля пръст в него .... не най-приятното нещо за едно дете.
Когато съм на 6г, майка ми среща втория ми баща - казват, че веднага съм го "припознала" и съм го нарекла "татко". Не съм живяла с него, но това е заради майка ми и баба ми, а не заради него (но мисля, че са били прави). Той е искал да ме осинови и да живея с тях (ражда се брат ми междувременно), но баба не е позволила и ме е задържала при себе си.
Интересното е, че този мъж е изиграл два пъти роля в живота ми, без да предполага - заради него се явих на изпити в езикова гимназия (за да го впечатля) и ме приха естествено, и после косвено заради него не избрах икономическия институт (докато растях на него му се наложи да учи висше и аз бях ужасена от дебелите учебници в икономическия - прекалено много думи, а аз съм почитател на числата , влезнах инженерен вуз.
И другото - от малка той се е отнасял с някакъв вид уважение към мен, независимо какво се случва между тях с майка ми. И сега, когато мама вече я няма, връзката продължава, все едно никога не е прекъсвана.
Реално, това е мъжа, на когото аз казвам "татко", "баща ми" - друг нямам. Другия ме пази от небесата - демек, имам си двама
И двамата са привърженици на алкохола - по различни причини (по мое мнение) - К10 е в Риби , и Сатурн е там.
Хепи,
за втори баща
имаш интерсептирани знаци по род.ос-4-10- везни-овен,вторият баща има ли нещо марсово-лъвско в натала
при интерсепт.знаци-липсва баланс и там прекомпенсираш,ключа за тях се държи от упр.марс-венера,в полусекстил,периодична защита за теб ,идваща от средата около теб
сатурн ,ретро на мс-липсващ първи,в опозе на анаретно слънце на К4,когато са се разделили асп.е станал точен -сд сатурн-слънце
сатурн е първи упр.за възд.триплицитет,за нощно е меркурий
слънцето по дирекции съвпада с у4 меркурий + у8 уран съвпад слънце на к4 -съвпадат с твоята възраст ,когато е починал
у10 юпитер -анаретен в опозе у1 луна,по оста 1-10,не сте били близки,но по какво приличаш на него
хора,който не са физическите ни родители да приемем за духовни,защото сме били такива в миналото и пак се срещаме в настоящето
упр.на интерс.знак -марс е във 2 дом-помогнал ти е в растежа ,да изградиш ценостнота си система,както и
меркурий У4,12,осиновител е в 4 -на дом ,в интерсептиран знак,това му е попречило да те осинови,семейство,взаимна рецепция с Венера,но се е грижил се за теб ,не само физически,но и духовно,венера е съвпад плутон,изборите,който си правила са ти донесли съдбовни промени