Предполагам че много ще зарадвам почитателките на К Ръшман с това, което ще споделя :012: При мен е в 8 дом .Днес прочетох че е празник на арх Гавраил, а ние нали сме лични приятели с Мишо и Габи
-викам ще отида да запаля свещ и напълня светена вода,все пак той е управляващ архангел на водните знаци. Влизам в църквата и се натъквам на опело-призля ми на късмета
Та потеглих към църквата, към която рисувам, ама тя е много тайна, никой не ходи почти -та няма запалена свещ, от която да запаля пък и вече съм непушач -оправих се, намерих, ама пак нямаше светена вода. Обаче казах 23 псалм на глас, щото съм във война
Та се превърнах в поклонник ,защото се наложи да посетя 3 църква, за да напълня вода и като пуснах кранчето не мога да го спра-чашата ми наистина преля като в 23 псалм :012: Бях запланувала и 40 мин в прословутото огледало на Козирев, но като отидох човека каза че е скрил два от магнитите, за да не влезе като се напие той или друг и сега има само 3, д.р не може да ги намери..Пак ще пробвам без всички магнити, но изтървах настоящото небе и се разочаровах. Имам и още събития, но ще споделя после.