Предстои пълното лунно затъмнение във Водолей, в съвпад с Марс и в квадрат с Уран. Изглежда конфронтиращо.
При мен няма да е много розово - в широк съвпад с нат.Сатурн (3 гр. орбис) и в квадрат с нат. Уран.
Първо- благодаря за темата и построената карта!
Ти на 3гр орбис широк съвпад ли казваш? Това си е действаш аспект, но имайки предвид естеството на участващата планета, не го приемай твърде лично, най-много да се увеличат ангажиментите ти- в работата или ежедневието, така че си подготви здрав гръб.
С включен Уран- очаквай неочакваното, т.е. не се хаби да прогнозираш какво те очаква- то ще си дойде, откъдето не го очакваш.
То самата Лунация е в аспект с Уран, който е връх на Тау, с включени Марс и Слънце.
При мен попада в 5д и в хармония със светилата, а при голямото ми дете е в 9д върху Меркурий У1, У5. квадрат с Луната У2, У3 в 5д. - предусещам, как ще си похарчи оскъдните средства, за да замине на сестра си на гости, а после ще съжалява, защото при малката дъщеря е мама миа- съвпад с неин Сатурн, опозиция на нейна Луна, квадрат с нейно Слънце и Марс; при нейния- опозиция със Слънце и Марс, и секстил с Луната му- ако оцелеят това лято, ще имат дълъг семеен живот :012: